Samsung POWERstick PRO VS8000 Complete steelstofzuiger, Zwart, Bruin,Rood, Zilver
 • Uitverkocht

  SamsungPOWERstick PRO VS8000 Complete steelstofzuiger

  249.-229.-je bespaart 20.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung POWERstick PRO VS8000 Complete steelstofzuiger

  Deze Samsung POWERSTICK PRO VS8000 COMPLETE krachtige snoerloze 2-in1 steelstofzuiger levert maar liefst 150 watt aan zuigkracht dankzij de 450 Digital Inverter motor. Deze motor draait bijzonder snel en de luchtweerstand is miniem dankzij de hoge zuigkracht. Deze 2 in 1 Powerstick wordt geleverd met een mini turboborstel, een parketborstel, kieren zuigmond, een combinatieborstel en een flexibel opzetstuk. Zo grijp je nooit mis om je huis grondig te reinigen. De turboborstel die maximaal presteert op zowel harde als zachte vloeren. De borstelharen dringen diep in tapijt door om zo de kleine stof en vuildelen te verwijderen. Met de volle 32,4 V Lithium-Ion kun je tot wel 40 minuten je huis reinigen. De flexibele handgreep maakt het mogelijk om zonder je te bukken op die plekken te zuigen, zoals onder bedden, stoelen of kasten. Dit spaart je rug en pols.

  Als stofzuiger is de POWERSTICK PRO VS8000 COMPLETE te gebruiken voor grote vloeroppervlakten en als kruimelzuiger voor kleine oppervlakten, plinten en meubels. Met de VS POWERSTICK PRO VS8000 COMPLETE zuig je snel, soepel en stabiel om meubels en andere obstakels heen. Verder is de POWERSTICK PRO VS8000 COMPLETE voorzien van Hepa Filter die de allergie veroorzakende deeltjes zo goed tegenhoudt dat de uitgeblazen lucht schoner is dan de omgevingslucht. Dit filter zorgt ervoor dat 99,9% van de uitgeblazen lucht stofvrij is.

  Meegeleverde accessoires
  De speciaal meegeleverde mini turbo borstel houdt je meubels vrij van allergenen en dierenharen. Door zijn kleine afmetingen is hij geschikt voor de kleine oppervlakken, zoals je bank of stoel. En de Anti-Tangletechniek zorgt ervoor dat haren zich niet vastdraaien in de borstel. De parketborstel is bijzonder geschikt voor harde vloeren. De gemotoriseerde borstel is omhult met een zacht nylonweefsel voor het effectief verwijderen van stof, zonder je vloer te beschadigen En met de standaard meegeleverde combinatieborstel op de kruimelzuiger kun diverse oppervlakken schoonmaken, van kruimels op je tafel met zachte stofborstel, tot plinten en kieren. De standaard meegeleverde kierenzuigmond is uitschuifbaar, waardoor je nog meer plekken kunt bereiken. En dankzij het flexibele opzetstuk kun je die lastige plekjes bereiken waar je anders bijna niet bij kunt komen, zoals bovenkanten van kasten, of ruimten onder meubels.

  Onderhoud
  Onderhoud en schoonmaken van de POWERstick is erg eenvoudig. Vuil, stof en haren zijn eenvoudig uit de EZClean borstel ter verwijderen door deze eenvoudig uit de stofzuigermond te schuiven. En om de stofopvangbak kun je gemakkelijk legen door alleen maar aan de hendel te trekken en de stof en vuildeeltjes inde afvalbak te deponeren. Filter en opvangbak spoel je gewoon onder kraan schoon.

  Specificaties
  - Vermogen: 150 Watt
  - Lithium-ion accu (32,4 Volt)
  - Gebruikstijd (volle accu) 40 minuten
  - Oplaadtijd: 260 minuten
  - Kruimeldieffunctie
  - Verwisselbare accu
  - EZ Clean stofreservoir met inhoud van 0,35 liter
  - Hepa filter
  - Wasbaar filter
  - Oplaadstation, muurbevestiging
  - Geluidsniveau: 73 dB
  - Kleur: metallic/bruin
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 110x26x16,5 cm
  - Gewicht: 2,7 kg

  Inhoud verpakking
  - Steelstofzuiger, oplaadstation oplaadsysteem, accu, combinatieborstel, kierenzuigmond, mini turbo borstel, flexibel opzetstuk, speciale parketborstel, handleiding.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie