Samsung NZ64K5747BK/EF inbouw inductiekookplaat, -

  SamsungNZ64K5747BK/EF inbouw inductiekookplaat

  419.-439.-
  nog 1 op voorraad

  Samsung NZ64K5747BK/EF inbouw inductiekookplaat

  Met deze Samsung NZ64K5747BK/EFinbouw inductiekookplaat 60 cm kun je flexibel koken dankzij de Flex Zone en 2 traditionele kookzones. De Flex Zone kun je gebruiken als een grote zone of als 2 separate kookzones. Deze extra brede, open kookzone biedt meer flexibiliteit en zorgt dat je efficiënter kunt koken. Er is plaats voor verschillende soorten pannen en schalen. De Flex Zone detecteert het aantal, het formaat en de afmetingen. Alles wordt dus gelijkmatig bereid met een minimum aan energie, zonder ongebruikt kookoppervlak. Verder heb je nog twee kookzones tot je beschikking een van 14,5 cm en een van 21 cm groot. Verder kun je met Quick Start de kookzone onmiddellijk op de hoogste stand zetten, en kan je zonder tijdverlies aan de slag. Als je deze functie kiest, gaat de zone direct naar de hoogste stand (15).

  Veiligheid
  Met een druk op de knop houd je je kookplaat veilig voor kinderen! Het Child Safety Lock voorkomt dat kinderen de kookplaat aanzetten. Het bedieningspaneel kan met een druk op de knop volledig worden vergrendeld. Hierdoor is het niet mogelijk om de kookplaat per ongeluk of expres aan te zetten, zodat kinderen hun handen niet kunnen branden.
  En mocht je om welke reden dan ook even een pauze in het kookproces nodig zijn zet je Alles naar de laagste stand met een druk op de pauzetoets. De pauzetoets is niet alleen handig maar ook superveilig. Even aanraken en alle kookzones staan meteen op de laagste stand. Als je er nog een keer op drukt, is alles weer zoals het was. En de Automatische uitschakeling voorkomt ongelukken. De kookplaat zet vanzelf alle kookzones uit als pannen erg lang erop staan of wanneer hij een bepaalde tijd niet is bediend.

  Milieubewust en energiearm koken dankzij gebruik van restwarmte
  Bespaar energie en geld door de restwarmte van je kookplaat te gebruiken. Met de 2 Stage Residual Heat Indicator maak je efficiënt gebruik van alle restwarmte. De indicator geeft met een 'h' aan als een kookzone warmer is dan 45°C en met een 'H' als de temperatuur boven de 60°C komt. Wanneer de zone is afgekoeld en veilig kan worden aangeraakt, schakelt de indicator automatisch uit.

  Met o.a.
  - Materiaal: keramisch glas
  - Energiesoort: inductie 
  - Bediening: Sliding Control
  - Panherkenning: ja 
  - Boostfunctie
  - Timer 
  - Aantal kookzones: 4
  - Diameter kookzone 1-2 Flex Zone : 38x20 cm elk
  - Diameter kookzone 3 (rechtachter): 14,5 cm 
  - Diameter kookzone 4 (rechtsvoor): 21cm
  - Vermogen kookzone 1-2: 3300 watt 
  - Vermogen kookzone 3: 1400 watt
  - Vermogen kookzone 4: 2200 watt
  - Kinderbeveiling: ja 
  - Restwarmteaanduiding: ja
  - Automatische uitschakeling
  - Aansluitwaarde 7200 watt 

  Afmetingen 
  - Inbouwmaten (hxbxd): 5,2x56-56,1x49-49,1 cm 
  - Afmeting (bxd) 5,2x60x52 cm 
  - Gewicht: 11,7 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergiesoortInductie
  Kookzones4
  Vonkontsteking
  Kinderbeveiliging
  Display
  Type bedieningtiptoets
  Timer
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (34)

  algemene beoordeling
  (34 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.