Samsung NV75N5671RS/EF dual cook flex inbouw grillbakoven, -
 • 5 jaar garantie

  SamsungNV75N5671RS/EF dual cook flex inbouw grillbakoven

  719.-
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis
  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  Bij aankoop van minimaal 4 deelnemende Samsung keuken inbouw apparaten voor 31-12-202 Hoe werkt de actie? Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op registreren en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung NV75N5671RS/EF dual cook flex inbouw grillbakoven

  Met deze Samsung dual cook flex inbouw bakoven NV75N5671RS/EF kun je twee gerechten tegelijk met afzonderlijke temperatuur- en tijdsinstellingen bereiden. In deze oven hebt je een boven en onder zone die je door middel van een verdeelplaat kunt scheiden in twee afzonderlijke compartimenten. Inhoud- 34 liter boven, 32 liter onder. Als je de verdeelplaat hebt geplaatst worden automatisch de indicatoren ingeschakeld, zoals op het display te zien is. Daarna kun je de bovenste of onderste indicatie instellen afhankelijk van het recept. Is je bovenste gerecht klaar, geen probleem. Zelfs de flexibele ovendeur kun je op twee manieren openen – open de bovenste helft van de deur om de bovenste zone te gebruiken voor kleinere maaltijden. Je kunt makkelijk bij de bovenste zone terwijl je zonder warmteverlies andere producten bereidt in de lagere zone. Of open de hele deur als je de hele oven wilt gebruiken. En mocht je de hele oven weer willen gebruiken (bv voor grote hogere gerechten), verwijder je de verdeelplaaat gewoon en de indicator op het display zal weer worden aangepast.  
  De oven is  voorzien met een energieklasse A+,  geschikt voor een nismaat van 60 cm en heeft een  royale inhoud van 75 liter. Je hebt de volgende verwarmingssystemen tot je beschikking: hete lucht, boven en onderwarmte, bovenwarmte + hetelucht, onderwarmte + hetelucht, onderwarmte, braden en eco-hetelucht.  Twee speciale functies zijn toegevoegd warmhouden (om gerechten warm te houden die zojuist zijn bereid) en bord verwarmen (voor het verwarmen van borden, schotels of ovenschalen). En dat is niet alles, je kunt ook nog eens over 50 automatisch te bereiden recepten beschikken. Gemakkelijk niet waar. Bediening doormiddel van draaiknoppen.  Op het display lees je o.a. de bereidingstijd, resttijd, digitale temperatuuraanduiding en tijd af.  Verder voorzen met  ovenverlichting en kinderbeveiliging . De oven heeft 5 insteekniveau’s en de temperatuur is in te stellen van 30-250 °C De oven is zelfreinigd  dankzij het pyrolytische reinigingssysteem. Deze verhit de oven tot 500 graden waardoor achtergebleven vet en etensresten verbranden. Krabben en schrobben behoren tot het verleden. Veeg de asrestjes weg en schoon is je oven.
  Verlies minder warmte door de helft van de oven te openen.
  Bespaar veel tijd en energie bij de bereiding van je maaltijden. Wanneer je alleen de bovenste helft van de oven gebruikt, kun je de bereidingstijd met 22% verkorten en verbruik je 21% minder energie dan wanneer je de hele oven zou opwarmen.

  Bereid meer en grotere gerechten
  Dankzij de enorme capaciteit van 75 liter kun je meer en grotere gerechten bereiden. Zo kun je thuis veel flexibeler koken. Het is geen probleem om veel verschillende gerechten tegelijk te bereiden; handig voor als je bijvoorbeeld een feestje geeft. Bovendien is er voldoende ruimte voor grote gerechten, zoals een extra grote kalkoen voor als de hele familie komt.
  Accessoires:
  - 1 braadslede
  - 1 rooster

  Afmeting en gewicht 
  - Afmeting (hxbxd): 59,5x59,5x56,6 cm 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd):59-60x56x55 cm
  - Aansluitwaarde 3650 watt 
  - Gewicht: 47,2 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie