Samsung NQ50K3130BS/EF inbouw magnetron, RVS
 • 5 jaar garantie

  SamsungNQ50K3130BS/EF inbouw magnetron

  524.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  Bij aankoop van minimaal 4 deelnemende Samsung keuken inbouw apparaten voor 31-12-202 Hoe werkt de actie? Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op registreren en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung NQ50K3130BS/EF inbouw magnetron

  Deze Samsung inbouw magnetron NQ50K3130BS/EF heeft een inhoud van 50 liter zodat je voldoende ruimte hebt voor meerdere of grotere gerechten hebt. De bediening op het LED display met Iceblue leds is bijzonder eenvoudig via de aanwezige draaiknoppen. En je waant je een topkok als uit Autocook één van de 20 voorgeïnstalleerde recepten hebt geselecteerd. Je wordt “aan de hand genomen” bij het hele kookproces en je krijgt instructies op het scherm inclusief de beste instellingen. Gemak dient de mens nietwaar? En de klepdeur die voorzien is van een veiligheidsscharnier en kinderslot gaat beheerst en veilig dicht. De deur stopt automatisch op een vooraf ingestelde stand. Zo voorkom je dat de deur dichtklapt, veel geluid maakt of ongelukken veroorzaakt.

  Schoonmaken van de magnetron
  Deze magnetron is voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden. En de Steam Clean-stoom reinigingsfunctie maakt het verwijderen van hardnekkige vlekken en voedselresten eenvoudig. Vul het bakje in de oven met water en neem het vuil met een doekje af.

  Specificaties:
  - Vermogen magnetron: 900 watt
  - Aantal vermogensstanden: 7
  - 20 automatische programma's
  - Type bediening: elektronisch (draaiknop)
  - Antibacteriële keramische binnenwanden
  - Binnenverlichting Ja
  - Kastinhoud: 50 liter
  - Aansluitwaarde: 1600 W 

  Afmeting en gewicht
  - Afmeting (hxbxd): 45,4x59,5x57 cm
  - Nismaat (hxbxd): 45x56,8x55 cm
  - Gewicht: 35  kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie