Samsung NK36M7070VS/UR afzuigkap, N.v.t.
 • 5 jaar garantie
 • -5%

  SamsungNK36M7070VS/UR afzuigkap

  849.-799.-je bespaart 50.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, woensdag in huis
  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  Bij aankoop van minimaal 4 deelnemende Samsung keuken inbouw apparaten voor 31-12-202 Hoe werkt de actie? Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op registreren en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung NK36M7070VS/UR afzuigkap

  Deze Samsung afzuigkap NK36M7070VS/UR 90 cm brede schouwkap is gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit geborsteld roestvrijstaal. Je hebt de beschikking over 4 snelheden met boostfunctie en dankzij de slimme diagonale afzuigeenheid een diepte van slechts 13,7 cm. Gecombineerd met de krachtige motor, die een afzuigcapaciteit heeft van 760 m³ per uur levert dit een geurvrije keuken op, zonder een massieve afzuiginstallatie aan de muur. De breedte van 90 cm zorgt er bovendien voor dat zelfs boven de grotere kookplaten het gehele oppervlak wordt afgezogen. Je bedient ‘m via een handige en subtiele touchscreen. aan de voorzijde. Het lichtsterke, haarscherpe LCD-paneel is uitstekend leesbaar en werkt net zo intuïtief als een smartphone. Je hoeft het maar even aan te raken voor de gewenste instellingen. Het stijlvolle, exclusieve uiterlijk is bovendien een echte aanwinst voor je keuken.Met een geluidsniveau van 73 dB in de boost mode en 68 dB in de laagste stand, kun je de Samsung NK36M7070VS/UR met recht zeer stil noemen in vergelijking met andere apparaten in dit segment. Geschikt voor Luchtafvoer, Recirculatie (recirculatie – koolstoffilter niet meegeleverd)

  Wasbaar aluminium filter
  Een duurzaam, makkelijk te onderhouden filter van aluminium beschermt de afvoerventilator en verlengt de levensduur van de motor. Het filter houdt olie en stof tegen zodat de motor er niet door verstopt raakt en de luchtstroom niet wordt gehinderd. En het hoeft maar eens in de 3-4 weken te worden schoongemaakt. Dat gaat trouwens heel makkelijk, want het is wasbaar en klein genoeg voor de vaatwasser.

  LED-lampen
  Dankzij de heldere LED-verlichting zie je precies waar je mee bezig bent. Het licht wordt gelijkmatig over de hele kookplaat verdeeld. LED-lampen gebruiken bovendien veel minder energie, gaan veel langer mee en zijn makkelijker en goedkoper te vervangen. Zo wordt je elektriciteitsrekening dus lager en geef je veel minder uit aan nieuwe lampen.

  Specificaties:
  - Capaciteit: 585 -729 m3
  - Luchtafvoer (150 mm)
  - 4 standen
  - Verlichting Led 2x 2.5 watt
  - Tiptoetsen
  - Uitneembaar filter 
  - Vetfilter: aluminium

  Het energielabel
  De Samsung afzuigkap NK36M7070VS/UR kent de volgende waarden op het energielabel:
  Energieklasse: B
  Gemiddeld jaarlijks energieverbruik: 84 kWh
  Hydrodynamische efficiëntieklasse: B
  Vetfiltering efficiëntieklasse: D
   Verlichting efficiëntieklasseA
  Geluidsniveau: 68-73 dB

  Afmeting en gewicht
  - hxbxl: (maximaal) 104-144x89,8x13,7 cm
  - gewicht: 23,3 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseGarantie