Samsung MS23H3125FK/EN magnetron, Zwart
 • Uitverkocht

  SamsungMS23H3125FK/EN magnetron

  129.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung MS23H3125FK/EN magnetron

  Samsung MS23H3125FK/EN  magnetron met een vermogen van 800 watt en een inhoud van 23 liter. De MS23H3125FK/EN
  heeft onder andere een LED display, een keramisch interieur en een bediening door middel van een draai- drukknoptoets. Tevens beschikt de magnetron over 20 vooraf ingestelde kookprogramma's, 4 ontdooiprogramma's, timer en een stoomfunctie.

  Snel toegang tot gezonde maaltijden
  Met deze magnetron heb je een verscheidenheid aan verse en gezonde maaltijden binnen handbereik. Er staan 20 vooraf ingestelde kookprogramma's op de magnetron waarmee je eenvoudig de meest uiteenlopende gerechten kunt bereiden, van groene bonen tot bruine rijst en van kipfilet tot zalmfilet.

  Keramische binnenwanden
  Niet meer hard hoeven te boenen op de vetvlekken en andere etensresten die zijn aangekoekt. De magnetron is namelijk voorzien van keramische binnenwanden, die zorgen voor meer hygiëne door middel ven een antibacteriële laag. Het keramische oppervlak is bovendien roest- en krasbestendig. Door het gladde oppervlak is de magnetron gemakkelijk schoon te houden.

  Gemakkelijk Schoon
  Iedereen maakt zijn magnetron op zijn eigen manier schoon. Het enige wat je hoeft te doen is de stoomreinigingscontainer vullen met water. Bevestig deze vervolgens aan de wand van de magnetron. Druk vervolgens op de Steam Clean-knop.Even later hoef je alleen nog maar de bacteriën en geurresten weg te vegen. Dit hygiënische reinigingssysteem houdt de magnetron smetteloos schoon, zonder schoonmaakmiddel.

  Specificaties
  -
  Aansluitwaarde 1150 watt
  - Keramisch interieur
  - Kleur: zwart front, met witte kast
   
  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd): 27.5x48.9x37.4
  - Binnenmaten (hxbxd): 32.4x 21.1x33 cm

  lees meer

  Specificaties

  Garantie