Samsung MC35J8085CT/EN combimagnetron, Zilver
 • Uitverkocht

  SamsungMC35J8085CT/EN combimagnetron

  382.-349.-je bespaart 33.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung MC35J8085CT/EN combimagnetron

  De Samsung zilverkleurige vrijstaande combimagnetron MC35J8085CT/EN is een handige en krachtige twee-in-één oplossing. Met deze combimagnetron combineer je alle voordelen van een ruime heteluchtoven met die van een krachtige magnetron. Deze combimagnetron heeft een ruime inhoud van 35 liter en een draaiplateau met een diameter van 38 cm.De combimagnetron is voorzien van antibacteriële keramische binnenwanden die zorgen voor meer hygiëne. Het is bovendien roest- en krasbestendig en door het gladde oppervlak eenvoudig schoon te houden.

  Hot Blast
  Dankzij HotBlast, een gloednieuwe kooktechnologie van Samsung, worden oventijden met maximaal vijftig procent gereduceerd. Daarbij worden de gerechten heerlijk krokant aan de buitenkant en lekker sappig aan de binnenkant.

  PowerGrill Duo
  Aan de bovenzijde van de combimagnetron zijn twee grill-elementen geplaatst,  die breder en groter zijn dan die van vergelijkbare combimagnetron. Het grillbereik is hiermee beduidend groter en de grillfunctie is krachtiger (tot maar liefst 2300 Watt) en zorgt voor een nog knapperigere korst. De warmte-elementen zijn van staal dat tegen een stootje kan en in tegenstelling tot concurrerende modellen is de grill-verhitter goed bereikbaar en eenvoudig schoon te houden.

  Slim Fry
  De Slim Fry is uitgerust met een frituurfunctie om knapperige gerechten te maken. Bij de Samsung Slim Fry technologie wordt een combinatie gebruikt van magnetron, grill, convectieverwarming en de meegeleverde crustplaat om te zorgen voor een knapperig en goed heet resultaat . Voor dit resultaat hoeft er slechts één theelepel olie op de crustplaat gedaan te worden. Het voordeel: minder vet eten, geen aangekoekte pannen en geen gevaarlijke oliespetters.

  Specificaties:
  - 6 automatische programma’s
  - 7vermogensstanden
  - Temperatuur (max):230 °C
  - Convectievermogen: 2500 Watt
  - Magnetronvermogen: 900 Watt
  - Grillvermogen: 2250 Watt
  - Ontdooifunctie
  - Hetelucht

  Afmetingen en gewicht
  - Afmetingen (hxbxd) 40.4x52.8x47.3 cm
  - Gewicht: 28.5 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie