Randapparatuur
Samsung LC24FG73FQUXEN 24 inch curved QLED gaming monitor, 23,5

  SamsungLC24FG73FQUXEN 24 inch curved QLED gaming monitor

  249.-
  23,5
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung LC24FG73FQUXEN 24 inch curved QLED gaming monitor

  Samsung curved QLED gaming monitor 24 inch
  Samsung curved QLED gaming monitor 24 inch is de De enige curved monitor met supersnelle responstijd van 1 ms MPRT. Dankzij het superieure VA-panel van Samsung wordt het ongekend genieten van gamen zonder een spoor van bewegingsonscherpte.

  Quantum Dot technologie voor een breder, realistischer kleurenpalet
  Quantum Dot technologie benadert 125% sRGB voor een breder, exacter palet aan kleuren, met name donkerdere rood- en groentinten - die ook bij veel omgevingslicht scherp en duidelijk blijven. Wat je ook doet, van gamen en browsen tot documenten bewerken, je content komt op dit scherm altijd tot leven.

  Geoptimaliseerd voor games
  Verschillende game-settings
  De CFG73 is ontwikkeld in samenwerking met het Samsung Galaxy Gaming team (halve finalist van het League of Legends World Championship 2016). Dit beeldscherm past de Black Gamma-niveaus, contrastverhoudingen en beeldscherpte direct aan, zodat je het maximale uit iedere game kunt halen – of het nu een FPS, RTS, RPG of AOS is.

  144 Hz vernieuwingsfrequentie voor bijzonder soepel gamen
  Geniet van een extreem soepele gameplay dankzij de vernieuwingsfrequentie tot 144 Hz. Je kan ook kiezen voor 60 Hz, 100 Hz of 120 Hz om de vernieuwingsfrequentie aan te passen aan je game en je hardware-specificaties.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie