Samsung Jet 75 Complete VS20T7536T5/EN steelstofzuiger, Zilver
 • 50.- cashback

  SamsungJet 75 Complete VS20T7536T5/EN steelstofzuiger

  419.-455.-je bespaart 36.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  50.- Cashback

  50.- Cashback

  of gratis extra batterij t.w.v. 200.- bij deze Samsung Jet. Geldig t/m 13 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga naarhttps://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=3WME3VQABK84F en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  100 Dagen uitproberen.

  100 Dagen uitproberen.

  Niet goed, geld terug via Samsung. Deze actie is geldig t/m 27 juni 2021.Hoe werkt de actie? Ga binnen maximaal 100 dagen na aankoop naar - https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=DTBNQTLKLCF63. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung Jet 75 Complete VS20T7536T5/EN steelstofzuiger

  De 550W Digital Inverter Motor van de Jet 75 Complete draait extreem snel en luchtweerstand wordt geminimaliseerd voor een extreem hoge zuigkracht tot 200W. De standaard meegeleverde borstels maximaliseren de prestaties op elke ondergrond, met borstelharen die ook diep in het tapijt doordringen en kleine vuildeeltjes verwijderen. De complete vervanging dus voor je stofzuiger met snoer.

  Behoudt extreme zuigkracht
  Geniet langer van schone lucht en maximale zuigkracht dankzij de efficiënte multicyclonische structuur. De 27 luchttoevoerpunten van dit systeem optimaliseren de luchtcirculatie, waardoor er zo min mogelijk zuigkracht verloren gaat. Bovendien haalt dit systeem fijne stofdeeltjes uit de lucht.

  Krachtig op tapijt
  De Turbo Action Brush maakt korte metten met fijne stofdeeltjes, zowel op tapijt als op harde vloeren. De borstel roteert tot 3.750 keer per minuut en dankzij de 180 graden draaibare kop maak je gemakkelijk schoon in alle hoeken. De Anti-Tangle techniek zorgt ervoor dat de haren zich niet vastdraaien in de roterende borstel.

  Ga voor schone lucht
  Geniet van schonere lucht dankzij het vijflaagse HEPA-filtratiesysteem. Een cyclonisch hoofdfilter en metalen netfilter verzamelen grote stofdeeltjes, de Jet Cyclone- en microfilter filteren fijne stofdeeltjes uit de lucht, en een filter voor ultrafijn stof tegen de microstofdeeltjes, waaronder deeltjes en allergenen.

  Per batterij tot 60 minuten gebruiksduur
  Dankzij de krachtige batterij (3000mA) kun je tot maar liefst 60 minuten stofzuigen op een lage stand. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij zodat je tot 120 minuten lang kan stofzuigen, deze wordt apart verkocht.

  Alles in één oogopslag
  Zorg ervoor dat je stofzuiger altijd optimaal werkt met het geïntegreerde digitale display. Daarmee controleer je in een oogopslag de status van het toestel, zoals de zuigstand. Ook geeft het een melding als er problemen met de borstel of blokkages zijn. Een makkelijke manier om je stofzuiger te gebruiken en te onderhouden.

  Flexibel opladen
  Dankzij het 2-in-1 oplaadstation heb je alle flexibiliteit bij het wegzetten en opladen van je stofzuiger. Het oplaadstation kan gemakkelijk aan elke omgeving worden aangepast. Als je ruimte wilt besparen, hang je het aan de muur. Het oplaadstation voor de batterij is ook staand te gebruiken. Hiervoor klap je de wall-mount om en plaats je hem waar je maar wilt. Zo kun je de batterij los van de steelstofzuiger opladen zonder gaten te boren.

  Volledig wasbaar
  De stofzuiger is makkelijk in onderhoud, dankzij de EZClean borstel en opvangbak. Je kunt de borstel en opvangbak volledig verwijderen en zo gemakkelijk schoonhouden van stof, vuil en haren. Om het stofreservoir te legen koppel je deze gemakkelijk los van de stofzuiger en klop je de inhoud eruit.

  Extra bescherming voor je harde vloer
  De meegeleverde parketborstel biedt extra bescherming voor je harde vloer. De borstel is omhuld met een zacht nylonweefsel voor het effectief verwijderen van stof, zonder jouw vloer te beschadigen. Stof en vuil wordt verwijderd uit alle hoeken.

  Automatisch dweilen (optioneel verkrijgbaar)
  Met de gemotoriseerde dweilborstel heb je geen losse dweil meer nodig. Deze borstel is speciaal ontwikkeld voor harde vloeren en heeft een gebruiksduur van 75 minuten. Met een rotatiesnelheid tot 300x per minuut is alles in de kortste keren weer schoon. Zo heb je met één apparaat de complete schoonmaakervaring voor je vloer.

  Moeiteloos schoonmaken
  Maak je huis moeiteloos schoon met een gebruiksvriendelijke en wendbare stofzuiger. Dankzij het lichtgewicht ontwerp heb je maximaal gebruiksgemak en belast je je polsen minder. De stofzuiger weegt slechts 1,66 kg, wat 21% lichter is dan conventionele Samsung stofzuigers.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Samsung

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.