Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN steelstofzuiger
 • -20%
 • beste koop

  Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN steelstofzuiger

  319.-je bespaart 80.-
  399.-adviesprijs
  Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN
  nog 6 op voorraad
  Beste Koop Consumentenbond

  Beste Koop Consumentenbond

  in augustus 2021.

  Samsung Jet 70 Turbo VS15T7031R1/EN steelstofzuiger

  De Samsung VS15T7031R1/EN steelstofzuiger is de ideale hulp in huis, geniet van een krachtige zuigkracht van 40 minuten lang (op de laagste stand) dankzij de efficiënte multicyclonische structuur. Door de 27 aanwezige luchttoevoerpunten wordt de lucht constant geoptimaliseerd, hierdoor gaat zo min mogelijk zuigkracht verloren en haal je fijne stofdeeltjes uit de lucht.

  Het digitale display maakt het mogelijk om in één oogopslag te zien op welke zuigkracht de stofzuiger staat en of er problemen zijn met bijvoorbeeld de borstel.

  Reining gemakkelijk zowel harde vloeren als tapijt
  De Samsung is standaard uitgerust met een Turbo Action Brush. De Turbo Action Brush is je redder in nood als het aankomt op het verwijderen van stof op zowel tapijt als op harde vloeren, de borstel roteert tot 3.750 keer per minuut en met een hoek van 180 graden kom je gemakkelijk in alle hoeken. Met de Anti-Tangle techniek weet je zeker dat haren zicht niet vastdraaien in de borstel.

  Daarnaast is de steelstofzuiger uitgerust met een uitschuifbare kierenzuigmond om vuil te verwijderen op nauwe plekken in huis en de combinatieborstel maakt het mogelijk om verschillende oppervlakken te stofzuigen dankzij de harde en zachte borstel.

  Licht in gewicht en lang in gebruik
  De steelstofzuiger is met een gewicht van slechts 2,63 kg gemakkelijk in gebruik. Dat hij licht is in gewicht is wel zo fijn aangezien je tot wel 40 minuten kunt stofzuigen op de laagste stand. Mocht je hem op de middelste stand zetten dan de stofzuiger 20 minuten gebruiken en op de hoogste stand 5 minuten. Binnen 3,5 uur is de stofzuiger weer volledig opgeladen.

  Opladen waar jij dat graag wilt
  Flexibiliteit is ideaal bij een draadloze steelstofzuiger, dankzij het 2-in-1 oplaadstation kun je de stofzuiger in zijn geheel of alleen de batterij opladen. Om ruimte te besparen hang je hem aan de muur met de Wall-Mount.

  Volledig wasbaar stofreservoir
  De stofzuiger is makkelijk in onderhoud, dankzij de EZClean borstel en opvangbak. Je kunt de borstel en opvangbak volledig verwijderen en zo gemakkelijk schoonhouden van stof, vuil en haren. Om het stofreservoir te legen koppel je deze gemakkelijk los van de stofzuiger en klop je de inhoud eruit.

  Digital Inverter Motor
  De Digital Inverter Motor van de Jet 70 Turbo draait extreem snel en luchtweerstand wordt geminimaliseerd voor een extreem hoge zuigkracht tot 150W. Het digitale display maakt het mogelijk om in één oogopslag te zien op welke zuigkracht de stofzuiger staat en of er problemen zijn met bijvoorbeeld de borstel.

  Per batterij tot 40 minuten gebruiksduur
  Dankzij de krachtige batterij kun je tot maar liefst 40 minuten stofzuigen dankzij het voltage van 21.6V. Bovendien kun je die vervangen door een reservebatterij zodat je tot 80 minuten lang kan stofzuigen, deze wordt apart verkocht.
  lees meer

  Specificaties

  MerkSamsung
  FabriekstypeJet 70 Turbo VS15T7031R1/EN
  Snoerloos
  Vermogen (volt)21,6
  Bedrijfstijd (min)40
  Accuduur (uur)0,67
  Type accuLi-ion
  bekijk alle specificaties
  Garantie

  Reviews (226)

  algemene beoordeling
  (226 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.