Samsung HW-Q60RS/EN Harman Kardon soundbar, Platinum zilver
 • Uitverkocht

  SamsungHW-Q60RS/EN Harman Kardon soundbar

  299.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung HW-Q60RS/EN Harman Kardon soundbar

  Twee toonaangevende merken die samen komen; deze soundbar van Samsung & Harman Kardon is een sterke samenwerking! Ontworpen en getest in het speciale lab van Samsung waardoor deze soundbar een prachtig, kamervullend geluid produceert.
  De belangrijkste vier kenmerken van deze soundbar:
  Samsung Acoustic Beam - Het geluid verplaatst zich synchroon met de bewegingen op het beeldscherm.Game Mode Pro - Ga helemaal op in je games met unieke instellingen voor perfecte geluidseffecten.Adaptive Sound - Verbetert automatisch de spraakkwaliteit bij lage volumes.Gestroomlijnde HDR 10-ervaring - Sluit elke HDR 10-videobron via je soundbar aan op je Samsung TV.

  Een krachtige bas, zonder kabels
  Geniet van basgeluid, ook zonder kabels. Plaats de draadloze subwoofer ergens in de kamer en ervaar een rijke surround sound.

  Geperfectioneerd door Audio Masters
  Dankzij Samsung's innovaties op het gebied van home-entertainment en Harman Kardon's 65 jaar aan audiotechnische ervaring komen de krachten van beide bedrijven tot uitdrukking in deze soundbar. Dit resulteert in een soundbar met de nieuwste innovaties die tevens over een helder, kamervullend en krachtig geluid beschikt.

  Draadloze verbinding met jouw Samsung TV
  Sluit je soundbar gemakkelijk en zonder kabels aan op je Samsung TV (mits deze Bluetooth ondersteunt). Niet langer je standaard TV-speakers maar deze uitgebreide soundbar!

  Alles onder controle met één afstandsbediening
  Je hebt echt maar één afstandsbediening nodig. De basisfuncties van de soundbar – aan- en uitzetten, het volume en de geluidseffecten – bedien je met de afstandsbediening van je Samsung TV via de TV-interface.

  Draadloos muziek streamen
  Heb je een feestje thuis? Dan biedt deze soundbar ook de uitkomst! De soundbar is zeer eenvoudig te koppelen met je favoriete device door middel van Bluetooth.

  Samsung Audio Remote app
  Bedien je soundbar met Samsungs Audio Remote app op je Android telefoon of tablet. Gewoon even verbinden via Bluetooth om de belangrijke functies van je soundbar te bedienen en playlists van je mobiele apparaat of je PC af te spelen, alles via dezelfde app.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothGarantie