Samsung Galaxy Watch 3 (45) mm smartwatch (zwart)
 • gratis charger

  SamsungGalaxy Watch 3 (45) mm smartwatch (zwart)

  269.-
  Zwart
  vandaag besteld, morgen in huis
  Gratis wireless charger duo

  Gratis wireless charger duo

  t.w.v. 49,99 bij deze Samsung Galaxy Watch. Deze actie is geldig t/m 2 mei 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=9RXSN385XKB2Z - en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden lees de actievoorwaarden

  Samsung Galaxy Watch 3 (45) mm smartwatch (zwart)

  De Galaxy Watch3 heeft een klassiek design met een luxe uitstraling. Het horloge is lichter, kleiner en dunner dan zijn voorganger, terwijl het display toch groter is. De smartwatch oogt als een traditioneel horloge, maar de wijzerplaat kun je naar eigen voorkeur instellen. De mogelijkheden om kleuren, patronen, helderheid, tijd en data aan te passen zijn zo divers dat jouw smartwatch er altijd uniek uitziet.
  Gezondheid en fitheid meten en uitlezen

  Monitor je dagelijkse gezondheid in een smartwatch die je altijd bij je draagt.
   De Galaxy Watch3 bevat een nauwkeurige sensor doe jouw hartslag en zuurstof registreert. Door de metingen van jouw vitale waarden bij te houden in de Samsung Health App, krijg je inzicht in je gezondheid over een langere periode. De running coach analyseert de metingen tijdens het sporten voor aanbevelingen op 6 punten om jouw prestaties nog verder te verbeteren.

  De Galaxy Watch3 analyseert bovendien jouw nachtrust om inzicht te krijgen in jouw optimaal slaap-waakritme. Valdetector is de functie die een harde val herkent. Het horloge zendt een SOS bericht met je locatie naar de ingestelde contactpersoon.

  Verbeterd gebruiksgemak
  Zoom in op een foto of je chat geschiedenis., beheer de navigatie op scroll door de notificaties van jouw agenda, het weerbericht of de metingen van je vitale waarden. Beantwoord snel een bericht met de slimme antwoordsuggestie of je avatar sticker. Tijdens het sporten kun je jouw Spotify speellijst bedienen, je kunt voor een presentatie door slides scrollen of de camera van jouw telefoon op afstand bedienen. Dat allemaal, eenvoudig vanuit je pols.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreen

  bekijk meer