Samsung Galaxy Tab S7 128GB LTE tablet (Zwart)
 • gratis cover

  SamsungGalaxy Tab S7 128GB LTE tablet (Zwart)

  729.-
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  Gratis keyboardcover

  Gratis keyboardcover

  t.w.v. 199.- bij deze Samsung Galaxy Tab S7. Geldig t/m 21 maart 2021. Hoe werkt actie? Ga naar: https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=5P9K3M8H8K5WZ en registreer je aankoop. lees de actievoorwaarden

  Samsung Galaxy Tab S7 128GB LTE tablet (Zwart)

  De innovatieve Galaxy Tab S7 met 11 inch display leent zich perfect voor multitasken thuis, onderweg of vakantie. Een tablet gebruiken voor allerlei toepassingen was nog nooit zo fijn.

  Groot geavanceerd display met vloeiende refresh rate tot 120hz
  Ongekend scherpe beeldkwaliteit op een immersive 11 inch display, met een vloeiende refresh rate tot 120Hz. Het grote display, vloeiende refresh rate in combinatie met de 4 speakers maakt gamen en video’s streamen een lust voor het oog en oor. Wie houdt het langer vol? Jij of de Galaxy Tab S7 batterij?

  Precieze S pen
  Aantekeningen maken tijdens je onlinecursus, foto’s tot in het kleinste detail bewerken of tekenen in Clip Studio Paint. De S Pen voelt als een echt potlood en heeft een ongelofelijke reactiesnelheid van 9ms. Daarmee switch je met gemak van zakelijke aantekeningen maken (en direct bewaren) naar grenzeloze creativiteit of ontspanning.

  Krachtige Processor
  De krachtige Snapdragon 865 Plus processor geeft een dynamische en zeer natuurlijke beleving tijdens het gamen met zowel een snelle reactiesnelheid als een vloeiende interactie met het 120Hz scherm. Zeker op het grote scherm geeft deze voortreffelijke nieuwe chipset een beleving als nooit tevoren.

  Multitasking power
  Door de combinatie van het grote scherm en het volwaardige keyboard voelt de Galaxy Tab S7 aan alsof je achter de PC zit. Samsung DeX geeft je de ervaring en de efficiëntie van een PC of laptop. Werk snel en efficiënt in meerdere vensters tegelijk, aan de capaciteit van het geheugen en de batterij zal het niet liggen. Praktische zaken regelen met de Microsoft toepassingen gat sneller en eenvoudiger met het toetsenbord en groot touchpad.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothAndroid besturingssysteem