Samsung  Galaxy Tab S6 10,5 inch tablet 128GB, Grijs
 • uitverkocht

  SamsungGalaxy Tab S6 10,5 inch tablet 128GB

  499.-549.-je bespaart 50.-
  Grijs
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Samsung Galaxy Tab S6 10,5 inch tablet 128GB

  De Samsung Galaxy Tab S6 met een S Pen is een krachtige en stijlvolle tablet. De Tab S6 heeft een 10,5 scherm met smalle randen en een resolutie van 2560 x 1600 pixels waardoor je geniet van zeer scherp beeld. De Tab S6 is voorzien van 6 GB geheugen en 128 GB opslagruimte of voor 8 GB en 256 GB. Ook beschikt de Samsung Galaxy Tab over een dubbele camera met een 13MP en 5MP camera aan de achterkant. Gebruik de ultragroothoeklens en slimme AI om professionele opnames te maken en de kleuren te optimaliseren Met een SD-kaart kun je je opslagruimte met een extra terabyte vergroten zodat je al je content op één plek kunt opslaan.

  Schrijf het op
  Met de S Pen in je hand kun je je ideeën de vrije loop laten. Haal Samsung Notes erbij terwijl je een aparte video afspeelt om je gedachten meteen op te schrijven. Pas de transparantie van het venster aan om aantekeningen te maken zonder het afspelen te onderbreken en je creativiteit ruim baan te geven.

  Alles onder controle
  Via Bluetooth bedien je met een druk op de knop op de S Pen je apparaat op afstand. En met de nieuwe Air Actions van de S Pen kun je je tablet intuïtief bedienen met handgebaren. Maak presentaties, speel video's af en nog veel meer zonder naar je tablet te reiken.

  Comfortabel multitasken
  Maak optimaal gebruik van apps die in een gesplitste schermweergave werken op de Galaxy Tab S6 in Multi Window. Met één klik splits je het scherm en kun je apps zoals Galerij, E-mail en Samsung Notes tegelijkertijd gebruiken op het schermformaat van je keuze, zodat je precies kunt werken zoals jij dat wilt.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothAndroid besturingssysteem

  bekijk meer van Samsung