Samsung Galaxy S20 FE 4G 128GB (Donkerblauw)
 • uitverkocht

  SamsungGalaxy S20 FE 4G 128GB (Donkerblauw)

  649.-
  128
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  50.- Cashback

  50.- Cashback

  op deze Samsung S20 FE. Deze actie geldt t/m 14 maart 2021. Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=PZHYKEAR2Z584 en registreer je aankoop. Meer info vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung Galaxy S20 FE 4G 128GB (Donkerblauw)

  Met de nieuwe verbeterde camera op de Samsung Galaxy S20 FE maak je de mooiste foto’s en leg je alle belangrijke momenten vast. Met de drievoudige camera waan je je een topfotograaf! Voorzien van 30x Space Zoom en de 3x Optical Zoom fotografeer je alle details. Ook als het donker of schemerig is kun je op de camera vertrouwen. Met de Night Mode maak je ook ’s nachts de mooiste foto’s. Met Single Take haal je bovendien nog meer uit je mooie momenten en maak je met één klik tot wel 14 verschillende foto’s of video’s.

  Supersterke batterij
  Met de sterke 4500 mAh batterij hoef je je ook geen zorgen te maken over een lege batterij. Mocht hij toch leeg zijn heb je met de Super Fast Charging functie weer genoeg energie om een paar uur door te gaan. Ook kun je kiezen voor Wireless PowerShare om draadloos op te laden met een ander apparaat. Zo heb je altijd genoeg batterij om te liken, scrollen en te filmen.

  Oneindig kijkplezier
  Het 6.5’’ Infinity-O scherm is ideaal om je favoriete video’s en series op te kijken. Het scherm heeft geen randen en de camera is subtiel weggewerkt in het scherm. Met een refresh rate van 120 Hz speel je je favoriete mobile games vloeiend en in hoge kwaliteit. Een technologische hoogstaande smartphone met vele extra’s.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothUSB-aansluitingGPS