overzicht
Samsung Galaxy S10 128GB (wit), Wit
 • Uitverkocht

  SamsungGalaxy S10 128GB (wit)

  769.-
  Wit
  128
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Simlockvrije telefoons
  gratis charger en powerbank

  Gratis wireless charger en wireless battery pack t.w.v. 139.-
  bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+. Deze actie loopt van 7 oktober t/m 3 november 2019.

  Deelnemen
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 18 november 2019
  1. Een kopie van de aankoopbon en
  2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

  Actievoorwaarden

  Samsung Galaxy S10 128GB (wit)

  Beleef jouw telefoon op een geheel nieuwe manier met de Samsung Galaxy S10. Dankzij het Infinity-O Display heeft de Galaxy S10 een scherm dan nagenoeg net zo groot is als de telefoon zelf. De camera is als kleine stip in het scherm verwerkt, zodat je geen last meer hebt van dikke randen rondom jouw scherm of vreemde inkepingen. Laat je niet meer afleiden en geniet van een telefoon met haarscherp beeld, een fantastische camera en bijzonder intelligente functies.

  Nieuwe schermervaring
  Met de Galaxy S10 beleef je jouw smartphone op een geheel nieuwe manier. Het 6.1 inch AMOLED scherm zorgt voor superscherp beeld, met de meest natuurlijke en heldere kleuren. Omdat Samsung de front-camera in een nauwelijks opvallend gat in het scherm heeft verwerkt, geniet jij van een haarscherpe beeldervaring zonder afleidingen. Samsung noemt dit scherm dan ook terecht een Infinity scherm, omdat het bijna de hele voorkant van de telefoon uit scherm bestaat.

  Eenvoudig ontgrendelen
  Ontgrendel jouw telefoon nog veiliger met de Ultrasonic vingerafdrukscanner. In plaats van een 2D scan maakt de Galaxy S10 een 3D scan van jouw vinger waardoor het niet meer mogelijk is om met bijvoorbeeld een foto jouw telefoon te ontgrendelen. De vingerafdrukscanner zit bij de Galaxy S10 in het beeldscherm verwerkt. Hierdoor neem de scanner geen extra ruimte in onder jouw scherm wat ten koste gaat van het schermformaat, of aan de achterkant van jouw telefoon wat juist weer onhandig ontgrendelt.

  Slaap lekker
  We gebruiken onze telefoon de hele dag, van ’s ochtend vroeg tot ’s avonds laat. Het licht van telefoonscherm kan daarbij een invloed hebben op de kwaliteit van onze slaap. Het speciale Eye Comfort-scherm van de Galaxy S10 straalt minder blauw licht uit, zonder daarbij in te leveren op beeldkwaliteit. Overdag geniet je van prachtig beeld met heldere kleuren, zonder dat je er wakker van hoeft te liggen. Slaap lekker!

  Vernieuwde camera’s
  Maak de mooiste foto’s met de Galaxy S10. Er zitten maar liefst 4 camera’s in waardoor geen enkel probleem is om de scherpste foto’s te maken. De frontcamera heeft 10 MP voor het maken van die perfecte selfie. De achterzijde heeft twee camera’s van 12 MP en Ultra Wide camera van 16 MP. Ook filmen in UHD kwaliteit is geen enkel probleem, zowel met de frontcamera als met de camera’s op de achterzijde.

  Leg alles vast
  Het blijft altijd lastig om een grote groep mensen op de foto te krijgen. Vaak past net niet iedereen erop. Met de 16 MP Ultra Wide lens op de Galaxy S10 is dat verleden tijd. Door de bredere invalshoek kan de Galaxy S10 veel meer oppervlakte fotograferen. Laat je niet langer beperken en fotografeer alles zoals je het zelf ziet.

  Slimme fotografie
  Verder is de Galaxy S10 voorzien van slimme technieken die jou helpen bij het maken van de ideale foto. Of dat nu gaat om het automatisch herkennen van een bepaalde scene met de Scene Optimizer en daar dan de instellingen op aan te passen, of om het geven van advies voor de compositie met Shot Suggestion, de Galaxy S10 helpt jou om foto’s te maken als een ware professional.

  Filmen zoals Hollywood
  De Galaxy S10 is de eerste smartphone die jou in staat stelt om ook te filmen in HDR10+ kwaliteit. HDR staat voor High Dynamic Range en houdt in dat het mogelijk is om veel meer contrast in kleur weer te kunnen geven. Met de Galaxy S10 is het nu mogelijk om zelf opnames te maken in dezelfde kwaliteit als grote Hollywood filmstudio’s.

  Draadloos opladen
  Gebruik jouw Galaxy S10 ook om andere apparaten op te laden. De Galaxy S10 is namelijk voorzien van Wireless PowerShare. Naast dat de Galaxy S10 zelf draadloos op te laden is, kun je andere apparaten ook draadloos opladen met de S10. Laadt bijvoorbeeld de Samsung Buds op door ze bovenop de Galaxy S10 te leggen. Dit werkt met alle apparaten die Qi draadloos laden ondersteunen. Wireless PowerShare werkt ook als de Galaxy S10 zelf aan het opladen is. Je hoeft dus voortaan nog maar 1 lader mee te nemen om al jou Qi-apparatenw op te kunnen laden.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijBesturingssysteemTouchscreenWifiBluetoothGPS