overzicht
Samsung Galaxy Note10 256GB zwart, Zwart
 • + accessoires

  SamsungGalaxy Note10 256GB zwart

  929.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  gratis charger en powerbank

  Gratis wireless charger en wireless battery pack t.w.v. 139.-
  bij aankoop van een deelnemend model Galaxy S10, S10+, Note10 of Note10+. Deze actie loopt van 7 oktober t/m 3 november 2019.

  Deelnemen
  Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op de promotie, vul het online aanmeldformulier in en upload de volgende documenten uiterlijk 18 november 2019
  1. Een kopie van de aankoopbon en
  2. Een foto van de streepjescode van de verpakking met de EAN-code en het IMEI-nummer.

  Actievoorwaarden

  Samsung Galaxy Note10 256GB zwart

  Het is tijd voor een nieuwe standaard in krachtige smartphones. De kracht van de Samsung Galaxy Note10 zit hem in de uitzonderlijke prestaties, het sublieme design, de superieure productiviteit en de ongekende hoeveelheid creatieve features. Al je persoonlijke data is ook nog eens beveiligd met de geavanceerde beveiligingssoftware van Samsung Knox. Dankzij Wireless Power Share, kan je bovendien jouw batterij power draadloos delen met de batterij van iemand anders. En andersom natuurlijk ook.

  Uitzonderlijke prestaties
  De uitzonderlijke prestaties van de Samsung Galaxy Note10 zijn te danken aan de nieuwe accu met een capaciteit van 4.300 mAh. Deze slimme batterij is zelfs binnen 30 minuten helemaal vol. Je kunt dus bijvoorbeeld de hele dag video’s maken, als je dat zou willen. Gelukkig heeft de Galaxy Note10 nu een intern geheugen van 256 GB of 512 GB en een uitbreidbaar totaal geheugen tot 1,5 TB. En dankzij de supersnelle Octa-core processor kun je eindeloos multitasken.

  Nog betere kijkervaring
  Het mooie ontwerp van de Samsung Galaxy Note10 komt perfect tot uiting op het 6.8 inch Cinematic Infinity Display. De nog smallere rand betekent een nog betere kijkervaring. Het nog dunnere en lichtere ontwerp zorgt voor een perfecte handligging. Handig als je even een aantekening maakt met de Intelligent S Pen. Maar je kunt de S Pen ook gebruiken als afstandsbediening bij presentaties of als je een selfie maakt. Dankzij DeX Live kun je de Samsung Galaxy Note10 nu zelfs heel gemakkelijk als computer gebruiken. Zo hoef je nooit je data over te zetten.

  Maak professionele foto’s
  De Samsung Galaxy Note10 stimuleert jouw creativiteit met verschillende topfeatures. De Pro-Camera bijvoorbeeld. Met de UltraWide lens, de Wide lens en de Telephoto lens maak je van elk onderwerp professionele foto’s. Met de Zoom-in Mic kun je tijdens het filmen inzoomen op geluid en dat geluid versterken. En je kunt zelfs High-Motion video’s maken, zonder dat het beeld onrustig wordt om naar te kijken. Daarna maak je met jouw opnames en de simpele editing-software moeiteloos prachtige, persoonlijke video’s.
  lees meer

  Specificaties

  SimlockvrijTouchscreenWifiBluetoothGPS