Samsung Galaxy Fit E activity tracker, Zilver

  SamsungGalaxy Fit E activity tracker

  99.-
  Zilver
  nog 8 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung Galaxy Fit E activity tracker

  Blijf op de hoogte van jouw sportieve prestaties met deze Samsung Galaxy Fit activiteitstracker, in de kleur zilver. Op dat moment begint te trainen start de smartwatch automatisch met het meten van je prestaties. Je fitnessstatistieken roep je zo op en krijg je op het Full Color AMOLED Display helder in beeld. In een handomdraai krijg je alles in hoge resolutie te zien. De Galaxy Fit is gemaakt van duurzame, superlichte materialen en is waterdicht tot 50 meter.
  De Galaxy Fit volgt je hartslag ook als jij er niet aan denkt. Hij geeft je een melding als je hartslag in rust boven een bepaald niveau komt.

  Geavanceerde fitnesstracker
  De Galaxy Fit houdt je op de hoogte en geeft je de mogelijkheid om meteen met voorgeïnstalleerde teksten te reageren op binnenkomende berichten. Hij synchroniseert Do Not Disturb-instellingen met je telefoon zodat je niet wordt gestoord en geeft zelfs de optie voor een Roaming Clock als je in een andere tijdzone komt.

  Houd gemakkelijk al je activiteiten bij
  De Galaxy Fit houdt automatisch tot zes activiteiten bij zodat jij je helemaal kunt focussen op in vorm komen. Je kunt in de Samsung Health-app tien voorkeursactiviteiten uit meer dan 90 work-outs selecteren en personaliseren. Bovendien kun je ook een favoriete activiteit registreren voor een snelle start.

  Slimmer tracken, beter slapen
  Met behulp van de automatische slaaptracker analyseert de Galaxy Fit je slaapritme voor alle vier de slaapfasen en zie je in een oogopslag of je voldoende slaap krijgt. De Samsung Health-app geeft inzicht in nuttige informatie zoals slaaptijd.

  Specificaties
  - Besturingssysteem: Tizen
  - Ondersteunde mobiele besturingssystemen: Android, iOS
  - Batterij gebruiksduur: 168 uur
  - Batterij capaciteit: 120 mAh
  - Muziekspeler
  - Meetfuncties: hartslag, stappen, slaap, trappen
  - Sportfuncties: wandelen, hardlopen, fitness
  - Bluetooth
  - Near Field Communication (NFC)
  - Materiaal band: kunststof
  - Band is verstelbaar
  - Afmetingen (hxb): 4,51x1,83  cm
  - Gewicht: 23 gram
  lees meer

  Specificaties

  TouchscreenGarantie