overzicht
Samsung Galaxy Buds draadloze hoofdtelefoon, Wit

  SamsungGalaxy Buds draadloze hoofdtelefoon

  149.-
  Wit
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung Galaxy Buds draadloze hoofdtelefoon

  Samsung Galaxy Buds draadloze hoofdtelefoon, in de kleur wit, zijn waterbestendig, hebben een innovatief en ergonomisch ontwerp en zijn gemaakt van extreem geavanceerde, lichtgewicht materialen. Zo kun je ze de hele dag blijven dragen. De revolutionaire pasvorm zorgt dat ze perfect in je oren blijven zitten. Ze zijn niet alleen geweldig om mee te luisteren, maar ook om jezelf te laten horen.

  Snel en eenvoudig koppelen
  Haal ze uit de verpakking en je kunt ze direct koppelen. De Galaxy Buds maken direct verbinding met je Galaxy-apparaten via Bluetooth.

  Krachtig geluid dat je raakt
  De Galaxy Buds zijn afgesteld door de geluidsexperts van AKG, voor een ongelofelijk rijk en gedetailleerd geluid – alsof je helemaal vooraan staat bij je favoriete concert.

  Compact ontwerp voor onderweg
  De Galaxy Buds hebben een nieuw, geavanceerd ontwerp waardoor ze zo compact zijn dat je ze altijd en overal heel gemakkelijk kunt meenemen.

  Laat je luid en duidelijk horen
  De nieuwe en flexibele dubbele-microfoontechniek rekent af met achtergrondruis. De Galaxy Buds analyseren de omgeving en switchen vervolgens tussen de binnen- en buitenmicrofoons om je gesprekken ruisvrij te houden.

  Afgestemd op jouw omgeving
  Houd in de gaten wat er om je heen gebeurt. Met de Galaxy Buds kun je snel je aandacht verplaatsen naar je omgeving, zonder dat je ze uit hoeft te doen. Zo weet je zeker dat je niets mist.
  revolutionaire pasvorm zorgt dat ze perfect in je oren blijven zitten – wat je ook doet.
  Opladen en luisteren maar
  De hyperefficiënte micro-accu van de Buds gaat tot wel 6 uur mee zonder op te laden. En als je klaar bent, maken de Galaxy Buds verbinding met Galaxy-apparaten die Wireless PowerShare ondersteunen. Zo zijn de Buds altijd klaar voor gebruik.
  lees meer

  Specificaties

  Bluetooth