Samsung DW60M6070IB/ET volledig geïntegreerde vaatwasser
 • 5 jaar garantie
 • -7%

  SamsungDW60M6070IB/ET volledig geïntegreerde vaatwasser

  649.-599.-je bespaart 50.-
  nog 6 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  5 Jaar garantie

  5 Jaar garantie

  Bij aankoop van minimaal 4 deelnemende Samsung keuken inbouw apparaten voor 31-12-202 Hoe werkt de actie? Ga naar www.samsung.com/nl/promo, klik op registreren en vul het online aanmeldformulier in. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Samsung DW60M6070IB/ET volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Samsung DW60M6070IB/ET 60 cm volledig geïntegreerde vaatwasser is een stille A++vaatwasser. Dankzij het geluidsniveau van 44db is hij ook bij uitstek geschikt voor een open keuken.  Deze vaatwasser heeft een capaciteit van 14 standaard couverts en je hebt de keuze uit 7 verschillende programma’s. De besteklade bovenin de machine biedt ruimte aan kleine, lichte items zoals bestek en ander keukengerei. Je bestek blijft veilig op zijn plek en wordt toch grondig gereinigd met krachtige waterstralen. En heb je hogere en zelfs bredere borden dan de standaard, geen probleem met Flexible Interior Space - het bovenste rek gaat met een simpele aanraking 5 cm extra omhoog of omlaag. Zo maak je in het onderste rek plaats voor schalen van allerlei afmetingen, hoge pannen, brede schotels en extra grote borden. En bij bepaalde programma's kan de Hygiëne-functie worden ingeschakeld. De laatste spoelgang wordt verlengd, waarbij de temperatuur toeneemt tot 70˚C voor een diepere reiniging die niet wordt overleefd door bacteriën en ziektekiemen. Hiermee zijn je borden, bestek en kookgerei altijd veilig in gebruik.

  Dankzij het sleepdeursysteem van deze Samsung werk je de vaatwasser vakkundig weg achter jouw keukenkastdeur. Op deze manier blijft jouw keuken er uniform uitzien. De panelen op maat kunnen worden geïnstalleerd tot een gewicht van 10 kg.

  Bespaar tijd met 60 minuten was- en droogtijd
  Met de Express Wash optie van 60 minuten is je vaat veel sneller schoon en droog. Ideaal voor de kleinere, niet al te vuile vaat waarvoor intensief wassen niet nodig is, zoals kopjes, bestek en borden. Een compleet was- en droogprogramma duurt dan maar 60 minuten.

  Halve belading
  Eindelijk hoef je niet meer te wachten tot de vaatwasser vol is. De halve belading instelling geeft je veel meer flexibiliteit, omdat hierbij alleen het onderste compartiment wordt gebruikt. Je spaart zo tijd en energie en geniet van meer gebruiksgemak.

  Afmetingen 
  - Inbouwafmetingen (hxbxd) : 82-800 x 60 x 58 cm

  Let op: De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGeluidsniveau (dB)Garantie