Samsung DW60M5050BB/EN volledig geïntegreerde vaatwasser
 • uitverkocht

  SamsungDW60M5050BB/EN volledig geïntegreerde vaatwasser

  399.99
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Gratis vaatwastabletten!

  Gratis vaatwastabletten!

  Ontvang een jaar lang schone vaat met Sun vaatwastabletten t.w.v. 99,95. De actie is geldig op geselecteerde Samsung vaatwassers. Meld je aan via: https://www.samsung.com/nl/promo/promo/?id=ZMBSB9BUGFZZE . De promotie loopt t/m 1 november 2020. Bekijk hier de actievoorwaarden.

  Samsung DW60M5050BB/EN volledig geïntegreerde vaatwasser

  De Samsung DW60M5050BB/EN is een volledig geïntegreerde vaatwasser met energielabel A+. Je kunt de indeling van de vaatwasser aanpasssen met behulp van Flexible Interior Space zodat ook jouw grote borden er in passen. Je kunt het bovenste rek  5 centimeter naar boven of beneden verplaatsen. Met de Half Load optie wordt er een halve wasbeurt gedraaid voor alleen het onderste deel van het apparaat. Zo verbruik je niet onnodig meer energie en water dan nodig is, maar is je bestek, servies en kookgerei wel snel weer schoon.
  Wil je snel je vaat weer schoon hebben? Kies dan voor Express Wash. Hiermee duurt een wasbeurt maar 60 minuten en wordt niet al te vuile vaat weer stralend schoon. Wanneer je juist wil dat je vaat extra schoon wordt, kies dan voor de Hygiëne-functie. De temperatuur wordt hierbij verhoogd naar 70 graden Celsius waardoor ziektekiemen gedood worden.

  Let op:
  - De vaatwasser wordt exclusief het afgebeelde voorfront geleverd.
  - Dit artikel is 56cm diep. De meeste keukenkasten zijn 55cm diep. Controleer voordat je besteld of het artikel past.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseStartuitstelGarantie