Samsung DV90N8289AW/EN warmtepompdroger
 • -17%

  SamsungDV90N8289AW/EN warmtepompdroger

  1082.80894.-je bespaart 188.80
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung DV90N8289AW/EN warmtepompdroger

  Deze Samsumg DV90N8289AW/EN warmtepompdroger is zacht voor kleding en energiezuinig door de Optimal Dry functie. Dit is een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Het past de droogtijd voortdurend aan voor het beste resultaat, maximale bescherming en een minimaal energieverbruik. Verder kun je de droger besturen met je Smartphone. Bedien je droger waar en wanneer je maar wilt. Met de Smart Control kun je de droger op afstand aansturen en controleren via een app. Zo kun je de temperatuur instellen, je droogprogramma kiezen, meldingen ontvangen en het energieverbruik in de gaten houden.

  De droger is verder voorzien van Air Wash; gedragen kleding niet wassen maar opfrissen met lucht! Air Wash-technologie verwijdert geurtjes en verfrist je kleding met hete lucht in plaats van water of wasmiddel. Zo ruikt je kleding altijd fris en behoud je kleding die nieuwe uitstraling. Verder voorzien van superzuinige energieklasse A+++, slechts 194 kWh per jaar, elektronische besturing en een belading van 9 kg. En de Digital Inverter motor is duurzamer en energiezuiniger. Omdat een Digital Inverter Motor met magneten werkt gaat deze motor langer mee en daarom krijg je bij Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inverter Motor. Met 14 programma’s voor elke textielsoort en nog meer keuzes blijft Samsung uitblinken in innovatieve technologieën.

  De nieuwe Diamond Drum warmtepompdroger zorgt ervoor dat je niet hoeft te raden naar het juiste programma voor je kleding. Dit garandeert dat ál je kleding er langer als nieuw uit blijft uitzien. De DV90N8289AW/EN heeft onder andere resttijdindicatie op het LED display, kinderslot en geeft een eindsignaal. Tevens beschikt de warmtepompdroger over Diamond Drum-technologie. Verder is de deur omkeerbaar en heb je de keuze om de droger wel of niet op een afvoer aan te sluiten een afvoerkit wordt namelijk meegeleverd.

  De wasmachine WWW10M86IN0A matcht perfect bij deze warmtepompdroger. Niet alleen passen ze bij elkaar qua design, ze geven ook nog eens gezamenlijk een super snel was- en droogresultaat. Met een QuickDrive-wasmachine kun je een 3kg wasje in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren. En Super Speed droogt de DV90N8289AW een 3 kg combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten.Binnen twee uur zijn je kleren dus weer helemaal schoon en droog. Ideaal wanneer je een onverwachts feestje hebt!

  2-in-1 Filter: Eén filter, optimale filtereigenschappen en minimaal onderhoud
  Het 2-in-1-filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en je altijd perfect droge was hebt. De machine geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar schoongemaakt moeten worden. Het is een handig geheugensteuntje omdat dit snel vergeten kan worden.

  Diamond Drum-technologie
  Samsung maakt in de DV90N8289AW/EN warmtepompdroger gebruik van de Diamond Drum-technologie, waarbij de standaardtrommel is vervangen door een trommel met een diamantvormig reliëfprofiel met verzonken gaatjes. Deze revolutionaire structuur voorkomt dat het wasgoed blijft haken en zorgt er tegelijk voor dat de was op een veilige manier toch goed schoon wordt. Zorg dat jouw kleding als nieuw blijft en vertrouw deze toe aan de exclusieve Diamond Drum-trommel Samsung.

  Kindveilige vergrendeling van de bedieningsknoppen
  De vergrendeling van de knoppen zorgt ervoor dat nieuwsgierige handjes de instellingen op het bedieningspaneel niet kunnen veranderen, zodat kinderen de wascyclus niet per ongeluk verstoren. Als het systeem is ingeschakeld, verschijnt er een indicator op het paneel.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie