Samsung DV90N62632W/EN warmtepompdroger

  SamsungDV90N62632W/EN warmtepompdroger

  849.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung DV90N62632W/EN warmtepompdroger

  Deze Samsumg DV90N62632W/EN warmtepompdroger is zacht voor kleding en energiezuinig door de Optimal Dry functie. Dit is een intelligent droogsysteem met sensoren die de vochtigheid en temperatuur registreren en aangeven wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Het past de droogtijd voortdurend aan voor het beste resultaat, maximale bescherming en een minimaal energieverbruik.

  Verder kun je de droger besturen met je Smartphone. Bedien je droger waar en wanneer je maar wilt zelfs wanneer je niet thuis bent. Met de Smart Control kun je de droger op afstand aansturen en controleren via een app. Zo kun je de temperatuur instellen, je droogprogramma kiezen, meldingen ontvangen en het energieverbruik in de gaten houden.

  Deze droger is verder voorzien van Air Wash; gedragen kleding niet wassen maar opfrissen met lucht! Air Wash-technologie verwijdert geurtjes en verfrist je kleding met hete lucht in plaats van water of wasmiddel. Zo ruikt je kleding altijd fris en behoud je kleding die nieuwe uitstraling. Verder voorzien van superzuinige energieklasse A+++, slechts 194 kWh per jaar, elektronische besturing en een belading van 9 kg. En de Digital Inverter motor is duurzamer en energiezuiniger. Omdat een Digital Inverter Motor met magneten werkt gaat deze motor langer mee en daarom krijg je bij Samsung 10 jaar garantie op deze Digital Inverter Motor. Met 14 programma’s voor elke textielsoort en nog meer keuzes blijft Samsung uitblinken in innovatieve technologieën. Deze droger is verder voorzien met een kinderbeveiliging, zodat nieuwsgierige handjes niets per ongeluk kunnen verstoren.

  De wasmachine WW80M642OBW/EN matcht perfect bij deze warmtepompdroger. Niet alleen passen ze bij elkaar qua design, ze geven ook nog eens gezamenlijk een super snel was- en droogresultaat. Met een QuickDrive-wasmachine kun je een 3kg wasje in slechts 39 minuten wassen en centrifugeren. En Super Speed droogt de DV90N8289AW een 3 kg combinatie van katoenen en synthetische kledingstukken in slechts 81 minuten. Binnen twee uur zijn je kleren dus weer helemaal schoon en droog. Ideaal wanneer je een onverwachts feestje hebt!

  2-in-1 Filter:
  Eén filter, optimale filtereigenschappen en minimaal onderhoud
  Het 2-in-1-filter heeft twee roosters, zodat de warmtewisselaar geen filter nodig heeft en je altijd perfect droge was hebt. De machine geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar schoongemaakt moeten worden. Het is een handig geheugensteuntje omdat dit snel vergeten kan worden
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie