Samsung DV80T7220WH warmtepompdroger
 • 100.- cashback

  SamsungDV80T7220WH warmtepompdroger

  999.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  100.- Extra cashback

  100.- Extra cashback

  op deze Samsung droger maar alleen i.c.m.een deelnemende Samsung wasmachine! Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.samsung.com/nl/promo/ Kies de betreffende actie. Meer info lees je in de actievoorwaarden. Geldig t/m 7 maart 2021. lees de actievoorwaarden

  Samsung DV80T7220WH warmtepompdroger

  Maak korte metten met bacteriën, huisstofmijt en allergenen op kleding en andere spullen, zoals linnengoed en stoffen speelgoed. Het Hygiene Care-programma reinigt zowel droge als natte spullen door ze tijdens het drogen te verhitten. Het verwijdert huisstofmijt en microben voor 99% en pollen voor 95%.

  Optimal Dry
  Al je kleding beter droog! Optimal Dry gebruikt 3 sensoren voor een optimaal resultaat. De droogtijd wordt afgestemd op de vochtigheid, zodat je was sneller klaar is met een minimaal energieverbruik. Voorkomt beschadiging aan je kleding en meldt als je de warmtewisselaar moet reinigen.

  Slimmer drogen
  Droog je was eenvoudig en doeltreffend met AI Control. De functie personaliseert je ervaring, onthoudt gewoontes, raadt programma's aan en toont statusupdates De SmartThings-app biedt advies over programma's, planningen en probleemoplossingen. Ook wordt het perfecte droogprogramma geselecteerd op basis van het wasprogramma.

  Air Wash
  Fris je kleding eenvoudig op zonder wassen, heet water, schrobben of wasmiddel. De Air Wash-technologie verwijdert vieze geurtjes en 99,9% van bacteriën uit je kledingstukken en beddengoed door middel van warme lucht, zodat ze altijd fris ruiken.

  Super Speed
  Binnen 2 uur schone en droge kleding, terwijl je ook nog energie bespaart. Het Super Speed-programma droogt een mix van katoenen en synthetische kleding in 81 minuten. En met een Super Speed-wasmachine was en centrifugeer je kleding in 39 minuten. Zo ben je binnen 2 uur helemaal klaar.

  Omkeerbare deur
  Kies zelf naar welke kant de omkeerbare deur opent, zodat de droger perfect in je inrichting past. En de deur is transparant, zodat je gemakkelijk naar binnen kijkt.

  Anti-Kreuk
  Voorkom kreukels in je gedroogde kleding. Met Anti-kreuk blijft de trommel na het droogprogramma zonder warmte en met tussenpozen draaien. Zo blijft warme kleding niet te lang bewegingsloos op één plek, waardoor er minder kreukels in de stof ontstaan.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie