Samsung DV80M6210CW/EN warmtepompdroger

  SamsungDV80M6210CW/EN warmtepompdroger

  699.-
  nog 5 op voorraad
  vandaag besteld, maandag in huis

  Samsung DV80M6210CW/EN warmtepompdroger

  Samsung warmtepompdroger DV80M6210CW/EN
  Warmtepompdrogers zijn efficiënter en zuiniger - en zachter voor je kleren. Ze hebben een A+++ energieklasse, waardoor ze veel minder stroom verbruiken.

  Slimmer drogen met minder energie
  OptimalDry is een intelligent droogsysteem met sensors die monitoren wat de vochtigheid en temperatuur is en wanneer de warmtewisselaar gereinigd moet worden. Dit systeem past continu de droogtijd aan voor het beste resultaat, verbruikt minder stroom en voorkomt slijtage aan kleding.

  Beter filtersysteem
  Dankzij het geavanceerde 2-in-1 filter met dubbele filterlaag heeft de warmtewisselaar geen apart filter nodig en krijg je altijd optimale droogprestaties. De droger geeft aan wanneer het filter en de warmtewisselaar moeten worden gereinigd.

  Kleding opfrissen met lucht
  De AirWash technologie van je Samsung droger verwijdert vieze luchtjes en frist je kleding op. Gewoon met warme lucht, zonder water of wasmiddel.

  Condenswaterniveau
  De handige indicator aan de voorkant geeft aan hoeveel water er uit de was is gehaald. Je ziet in één oogopslag of het reservoir moet worden geleegd voordat je iets gaat drogen.

  Droog binnen 35 minuten
  De Quick Dry 35' cyclus zorgt ervoor dat je in slechts 35 minuten een kleine lading klaar hebt om te dragen. De ideale oplossing voor het drogen van een paar kledingstukken.
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseMax. belading (kg)StartuitstelTrommelverlichtingGarantie