Samsung Cinematic Q-series HW-Q950T soundbar, Zwart
 • uitverkocht

  SamsungCinematic Q-series HW-Q950T soundbar

  1149.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Samsung Cinematic Q-series HW-Q950T soundbar

  Met zijn 9 kanalen, 1 subwooferkanaal en 4 opwaarts gerichte kanalenen brengt de Q950T met zijn soundbar en achterspeakers het ultieme bioscoopgeluid, gewoon bij jou in huis. De soundbar is aan alle kanten voorzien van extra kanalen om jou het allerbeste surround sound te bieden. Hij is uitermate geschikt voor je QLED TV.

  Inclusief opwaarts gerichte achterspeakers
  Door de opwaarts gerichte achterspeakers wordt het geluid via het plafond weerkaatst. Dit zorgt voor een realistisch driedimensionaal geluid, het is alsof je een bioscoop in huis hebt.

  Subliem geluid van alle kanten
  Laat je verrassen door de geluidsdiepte van Dolby Atmos en DTS:X. Deze twee zorgen ervoor dat je omringd wordt door het geluid zoals in het echte leven.

  Q-Symphony
  De soundbar synchroniseert met je Samsung TV wat zorgt voor een ongekende akoestische ervaring. Het tv geluid wordt gecombineerd en gebalanceerd met het geluid van de soundbar om zo de beste kwaliteit te halen.

  Adaptive Sound
  De Samsung-soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

  Game Mode Pro
  Met de speciale Game Mode breng je je favoriete games helemaal tot leven. De TV schakelt de game mode automatisch in, zodat je dit niet steeds hoeft in te stellen.

  HDMI eARC
  Met HDMI eARC kun je van hoogwaardig, lossless geluid genieten, zelfs als je via je TV verbonden bent met andere apparaten, zoals dvd-spelers of gameconsoles.

  Naadloze HDR 10+-ervaring
  Ervaar de geluidssensatie in HDR 10+-content zoals het hoort. Als je HDR 10+-content aansluit op de soundbar via andere apparaten, kun je genieten van lossless, genuanceerd geluid dat past bij de gedetailleerde beeldkwaliteit.

  Tap Sound
  Als je favoriete nummer voorbijkomt hoef je alleen je smartphone tegen de soundbar aan te tikken: Tap! De soundbar trilt omdat je smartphone wordt verbonden, waarna het afspelen van je muziek naadloos doorloopt, maar dan met de weergaloze audiokwaliteit van de soundbar: Sound!

  Kvadrat-stof
  Een geluidssysteem met uitzonderlijk geluid en een hoogwaardig design. De full-body soundbar en bijpassende speakers zijn afgewerkt met Kvadrat-stof: een tijdloze stof die je geluidssysteem voorziet van een luxe uitstraling. Deze verfijnde beleving past naadloos in iedere ruimte van het huis.
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiGarantie