Samsung Cinematic Q-series HW-Q70T soundbar, Zwart
 • betaal later

  SamsungCinematic Q-series HW-Q70T soundbar

  449.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Samsung Cinematic Q-series HW-Q70T soundbar

  De geluidskwaliteit van je lokale bioscoop, gewoon bij jou in de woonkamer. Samsung maakt dit mogelijk met deze soundbar, maak kennis met de geluidsdiepte van Dolby Atmos en DTS:X. Realistisch en krachtig geluid.

  Word meegesleept door adembenemend geluid
  De soundbar bestaat uit 3 kanalen, 1 subwoofer kanaal en 2 naar boven gerichte kanalen. Deze verdeling zorgt voor een optimale geluidservaring. Laat je meeslepen in het verhaal door de complete audio-omgeving met echt 3.1.2-kanaals geluid via Samsung Acoustic Beam.

  Q-Symphony
  De soundbar Q70T synchroniseert met je Samsung QLED TV. Het tv geluid wordt gecombineerd met en verbeterd door het 3 kanalen systeem van de soundbar om zo een geluid te creëren dat je helemaal in de filmt sleept.

  Adaptive Sound
  De Samsung-soundbar analyseert het audiosignaal om het geluid voor elke scène te optimaliseren. Zo hoor je zelfs bij een laag volume alle stemmen duidelijk, zodat ook zachtere gesprekken goed te verstaan zijn.

  Game Mode Pro
  Bereid je voor op een overweldigende game-ervaring met subwoofers die elke scène tot leven brengen. Als je de soundbar aansluit op je Samsung TV schakelt hij automatisch over op Game Mode, zodat je geen tijd kwijt bent aan het instellen en je direct kunt beginnen met gamen.

  HDMI eARC
  Met HDMI eARC kun je van hoogwaardig, lossless geluid genieten, zelfs als je via je TV verbonden bent met andere apparaten, zoals dvd-spelers of gameconsoles.

  Tap Sound
  Als je favoriete nummer voorbijkomt hoef je alleen je smartphone tegen de soundbar aan te tikken: Tap! De soundbar trilt omdat je smartphone wordt verbonden, waarna het afspelen van je muziek naadloos doorloopt, maar dan met de weergaloze audiokwaliteit van de soundbar: Sound!
  lees meer

  Specificaties

  BluetoothWifiGarantie