Samsung BRB260010WW/EF inbouw koelvriescombinatie, Wit
 • uitverkocht

  SamsungBRB260010WW/EF inbouw koelvriescombinatie

  628.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Samsung BRB260010WW/EF inbouw koelvriescombinatie

  Deze Samsung BRB260010WW inbouw koelvriescombinatie met een energieklasse A++ is geschikt voor een nismaat tot 177,5 cm. Je hebt de beschikking over een netto koelruimte van 196 en een netto vriesruimte van 72 liter. Het geluidniveau is bijzonder laag met 37 dB (40 db aan geluid is identiek aan het geluid van vogels bij zonopkomst). Verder is deze koelvriescombinatie voorzien met een All-around Cooling systeem die gelijkmatig koelt van hoek tot hoek. Via een aantal openingen wordt koude lucht uitgeblazen over iedere plank. Zo blijft de temperatuur constant en worden de etenswaren beter vers gehouden. En de Digitale Inverter Compressor van de Samsung inbouw koelkasten werkt anders dan conventionele compressors. Hij regelt zijn snelheid automatisch in zeven stappen zodat altijd de nodige koeling wordt geleverd. Zo gebruikt hij minder energie, maakt hij minder geluid, slijt hij minder en gaat hij langer mee. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op deze compressor, een rustig idee!

  De Samsung BRB260010WW is voorziem van 4 hardglazen plateaus (3 in hoogte verstelbaar) 1 groentelade en 5 deurvakken in het koelgedeelte.  Het interieur is voorzien van een heldere LED binnen verlichting. Met elektronische temperatuurregeling, exact digitaal afleesbaar, voor het koel en vriesgedeelte.  Ook bestaat de mogelijkheid om je producten te superkoelen of te supervriezen ten einde de kwaliteit van je producten zo lang mogelijk te waarborgen. Het 4 sterren vriesgedeelte heeft een easy slide shelf, deze schuift heel eenvoudig in en uit. Je zet je diepvriesproducten snel en overzichtelijk weg, en kan er later eenvoudig weer bij, ook achterin en in de hoeken. En alle ruimte van je inbouw koelkast wordt benut! Verder met 2 transparante diepvriesladen,  zodat je alles overzichtelijk kunt indelen en terugvinden. Ook is deze koelvriescombinatie voorzien met No Frost technologie – deze verbetert de luchtcirculatie zodat de temperatuur tot in iedere hoek van het koelgedeelte constant is en ijsafzetting wordt voorkomen. Verder wordt de gewenste temperatuur veel sneller bereikt, gaat het koelsysteem langer mee en wordt geen energie verspild aan ontdooien.

  Sleepdeursysteem
  De deur van de Samsung BRB260010WW is voorzien van een sleepdeursysteem. Bij dit systeem is de keukendeur bevestigd door middel van normale keukenmeubelscharnieren. Het deurfront zal dus gemonteerd worden via een scharnier en een geleidesysteem. De plaatsing van een koelkast met dit systeem is erg eenvoudig en vereist geen specifiek gereedschap. Vervanging van de koelkast is kinderspel en vergt geen enkele aanpassing of verandering van je keukendeuren.

  Superkoelen & supervriezen
  Nieuwe levensmiddelen worden sneller gekoeld of ingevroren en tegelijkertijd wordt voorkomen dat de temperatuur van de al aanwezige levensmiddelen omhoog gaat. Hierbij wordt de temperatuur tijdelijk extra verlaagd, zodat de voedingsmiddelen sneller bevriezen en er niet te veel kou onttrokken wordt aan reeds ingevroren producten

  Afmetingen en gewicht:
  - Inbouwafmeting (hxbxd): 177,5-178x56-56,2x56-58 cm
  - Afmeting (hxbxd): 177,5x54x55,3 cm
  - Gewicht 57 kg
  lees meer

  Specificaties

  EnergieklasseNo frostGeluidsniveau (dB)Garantie