Salutoni Excellent 28 inch fiets, Beige, Geen
 • Uitverkocht

  SalutoniExcellent 28 inch fiets

  329.-
  Beige
  Geen
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Salutoni Excellent 28 inch fiets

  Deze moderne Excellent damesfiets van Salutoni heeft een wielmaat van 28 inch en heeft een crème kleur met bruine banden en een bruin zadel. Deze fiets heeft een voordrager en een bagagedrager om tassen op te vervoeren en een dubbele standaard, zodat de fiets altijd netjes rehtop blijft staan.

  Frame
  Het frame van de Excellent fiets is 50 centimeter hoog. Het zadel en het stuur zijn echter te verstellen, zodat deze altijd op de juiste hoogte zijn afgesteld. De zadelhoogte is standaard afgesteld op 84 centimeter. De geschikt binnenbeenlengte voor deze wielmaat is 84-100 centimeter.

  Voordrager
  De voordrager van deze omafiets is geschikt om bijvoorbeeld tassen te vervoeren. Zo hoeft jouw dochter haar handen niet van het stuur te houden tijdens het fietsen.

  Montage
  Je zult de fiets in een stevige kartonnen doos ontvangen en binnen enkele handelingen is de fiets klaar voor gebruik. De fiets is voor 95% gemonteerd, dit betekent dat je alleen het stuur, de trappers en eventueel de wijeiltjes hoeft te monteren.

  Wielmaat
  Om comfortabel te kunnen fietsen is het van belang om een fiets te kopen met de goede wielmaat. De goede wielmaat biedt ook meer veiligheid voor de bestuurder. Weet je de kledingmaat van jouw kindje, dan kun je de wielmaat ook snel bepalen. Deze fiets heeft een wielmaat van 28 inches en is geschikt voor kinderen met een kledingmaat van XS
  lees meer

  Specificaties