Salta Premium Black trampoline Ø427 cm, Zwart
 • Uitverkocht

  Salta Premium Blacktrampoline Ø427 cm

  529.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Salta Premium Black trampoline Ø427 cm

  Met de Salta Premium Black Edition trampoline heb je kwaliteit en duurzaamheid in één. De dubbele springveren zorgen voor een ultieme springervaring, de dikke stalen, corrosiebestendige frames zorgen voor duurzaamheid en het hoge veiligheidsnet garandeert de veiligheid. Een echte premium trampoline!

  Premium Black Edition
  De trampolines uit de Premium Black Edition serie van Salta hebben een extra luxe uitstraling gekregen in hun ontwerp. De trampolines hebben dikke, stalen frames die gemaakt zijn van corrosiebestendig staal. De topring boven in het veiligheidsnet houdt niet alleen het net in vorm, het staat ook nog eens elegant. Ook is het gehele design zwart en zijn er geen kleuren aan toegevoegd, zodat het rustig oogt in de tuin.

  Veiligheid
  De Salta Permium Black Edition trampolines voldoen uiteraard aan de geldende veiligheidsnormen. De vierkantvormige poten zijn vastgemaakt aan het frame en zorgen ervoor dat de trampoline niet beweegt tijdens het springen. Het veiligheidsnet om de trampoline voorkomt ongevallen tijdens het springen. De trampoline is inclusief veiligheidsnet 270 centimeter hoog.

  Beschermrand
  De beschermrand van de Salta Premium Black Edition trampolines zijn 34 centimeter breed en 25 millimeter dik. De rok aan de buitenkant van de trampoline is 17,5 centimeter lang.

  Toegang
  De toegang tot de trampoline vindt plaats door middel van de rits aan de zijkant van het beschermnet. Deze rits heeft een witte kleur zodat het direct opvalt wanneer je deze niet (goed) gesloten hebt. 

  Springveren
  De Salta Premium Black Edition trampolines hebben goudkleurige, dubbele springveren. Dit type heeft 88 springveren. De dubbele springveren zorgen voor de beste springervaring.

  Montage
  De trampoline is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde handleiding en met behulp van de uitlegvideo. Zet de trampoline stap voor stap in elkaar en je kunt binnen no-time de trampoline in gebruik nemen.

  Garantie
  Op de onderdelen van de trampoline gelden verschillende garanties:
  - Frame: 3 jaar
  - Veiligheidsnet: 2 jaar
  - Beschermrand: 1 jaar
  - Springmat: 2 jaar
  - Springveren: 1 jaar
  lees meer

  Specificaties