Salta First Class trampoline Ø427 cm, Zwart
 • Uitverkocht

  Salta First Classtrampoline Ø427 cm

  799.-719.-je bespaart 80.-
  427
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Salta First Class trampoline Ø427 cm

  De Salta Frist Class trampoline met diameter van 427 centimeter is een ideale, grote trampoline met een fijne veerkracht. De Salta First Class trampoline is van extra stevige kwaliteit en kan hierdoor ook gezien worden als een luxe, veilige trampoline. De vierkante poten aan de onderkant van de trampoline zorgen ervoor dat de trampoline niet beweegt tijdens het springen. In combinatie met de dubbel conische veren biedt dit de mogelijkheid om fijn te springen en vele trucs te oefenen.

  First Class lijn
  Voor de Frist Class lijn van de Salta trampolines zijn de sterkste en veiligste materialen gebruikt, zodat de trampolines uit deze lijn ook van de beste kwaliteit zijn. De trampolines zijn uitgerust met een dik, gepoedercoat frame, dat een solide en sterke constructie garandeert. Hierdoor staat de trampoline extra stevig en is de kans op omvallen het kleinst. Ook is de beschermrand van de First Class trampolines extra dik (0,76 millimeter PVC), wat nog meer veiligheid biedt. De trampolines uit deze lijn zijn dus van de beste kwaliteit en zullen hierdoor ook voor een lange tijd gebruikt kunnen worden.

  Veiligheid
  De Salta First Class trampolines voldoen uiteraard aan de geldende veiligheidsnormen. Ook zijn de frames aan de bovenkant gebouwd met een vierkante bevestiging aan de onderkant van het frame. De schroefverbinding maakt de constructie nog steviger en veiliger. Het veiligheidsnet om de trampoline voorkomt ongevallen tijdens het springen. Het net is gemaakt van kleine mazen en heeft een hoge dichtheid. De trampoline is inclusief het veiligheidsnet 285 centimeter hoog. De staanders van het veiligheidsnet zijn omringd door een dikke laag schuim. Mocht je tegen één van deze staanders aanvallen, voel je dit door het schuim nauwelijks.

  Beschermrand
  De beschermrand van de Salta First Class trampolines zijn extra dik en extra breed. De beschermrand is maar liefst 38 centimeter breed en 32 millimeter dik. De rok aan de buitenkant van de trampoline is 20 centimeter lang. De beschermrand is bevestigd aan het frame van de trampoline en tegelijkertijd ook bevestigd aan de springmat. Hierdoor is er geen kans om in aanmerking te komen met de veren onder de veiligheidsrand. Daarbij is de beschermrand weersbestendig, waardoor deze niet zal verkleuren door de zon of door regen.

  Springveren
  De Salta Frist Class trampolines hebben een opmerkelijke hoeveelheid aan dubbel, conische, verzinkte springveren. Deze springveren hebben een lengte van 210 millimeter. De combinatie van de lengte van de springveren en de grote hoeveelheid aan veren, zorgt voor extra comfort tijdens het springen. Dit biedt je de mogelijkheid om hoger te springen en om zachter te landen. Ideaal voor het leren van trucs!

  Toegang
  Bij deze trampoline wordt een ladder geleverd. Deze trap geeft je de mogelijkheid om de trampoline op een veilige en makkelijke manier te betreden. De toegang tot de trampoline vindt plaats door middel van de rits aan de zijkant van het beschermnet. Deze rits heeft een contrasterende kleur zodat het direct opvalt wanneer je deze niet (goed) gesloten hebt. 

  Montage
  De trampoline is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde handleiding en met behulp van de uitlegvideo. Zet de trampoline stap voor stap in elkaar en je kunt binnen no-time de trampoline in gebruik nemen.

  Garantie
  Er gelden verschillende garanties op de onderdelen van deze trampoline. Hieronder staan alle garanties genoemd.
  - Frame: 5 jaar
  - Veiligheidsnet: 2 jaar
  - Beschermrand: 3 jaar
  - Springmat: 2 jaar
  - Springveren: 2 jaar
  lees meer

  Specificaties