Salta Combo trampoline 214x305 cm, Roze
 • Uitverkocht

  Salta Combotrampoline 214x305 cm

  379.-
  214x305
  Roze
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Salta Combo trampoline 214x305 cm

  De Combo trampoline set van Salta is 213 x 305cm groot en is uitgevoerd met een mooie roze randkussen. De trampoline is veilig en kwalitatief zeer sterk. De vier poten zorgen ervoor dat het gewicht goed verdeeld wordt en er geen onnodig gevaar ontstaat.

  Veiligheid
  De trampoline is voorzien van een brede randkussens (29cm) en heeft ook een veiligheidsnet. Hierdoor is het zeer veilig om je kinderen hierop te laten springen. Je hebt goed overzicht, de kinderen kunnen niet buiten - of naast de trampoline springen, waardoor jij zorgeloos een boek kunt lezen of in het zwembad kunt genieten van het mooie weer. Het is belangrijk om het maximale gewicht van 120kg aan te houden als richtlijn. Om te voorkomen dat je met je voet in de rand van de trampoline terecht komt, is deze voorzien van een 13 centimeter brede overhangende flap.

  Kwaliteit
  Kwaliteit is een belangrijk onderdeel bij de trampolines van Salta. De poten en bevestigingsbuizen van het veiligheidsnet zijn gemaakt van gegalvaniseerd staal en hebben een wanddikte van 1,5mm. De springmat is gemaakt van polypropyleen en heeft een oppervlakte van 4,79m2. De rand van de trampoline is gevuld met zeer comfortabel EPE foam en afgewerkt met een gesealde stiknaad, daarnaast is dit EPE foam omwikkeld door weersbestendig PVC zeil. Hierdoor is de trampoline geschikt om buiten te laten staan, ook als het weer slecht is.

  Kenmerken Frame
  - Vorm: Rechthoek
  - Aantal poten: 4
  - Buis wanddikte: 2,0 mm
  - Maximaal belastbaar tot: 120kg
  - Inclusief veiligheidsnet
  - Hoogte frame: 90cm

  Kenmerken Kussen
  - Dikte randkussen: 2,5cm
  - Breedte randkussen: 29cm

  Kenmerken Veren
  - Aantal veren: 56
  - Lengte veren: 16,5cm
  - Dikte veren: 2,35cm

  Kenmerken Algemeen
  - Materiaal: Gegalvaniseerd Staal
  - Gewicht: 81kg
  - Afmetingen: 153x214x53cm
  - Hoogte boven trampoline: 182cm
  - Hoogte inclusief trampoline: 272cm
  lees meer

  Specificaties