Salta Combo trampoline 244x396 cm, Groen
 • -5%

  Salta Combotrampoline 244x396 cm

  579.-549.-je bespaart 30.-
  nog 4 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Salta Combo trampoline 244x396 cm

  De Salta Combo 244x396cm trampoline staat voor duurzaamheid, veiligheid en kwaliteit. Deze versie is rechthoekig en daardoor ook geschikt om trucs op te oefenen of om met twee mensen op te springen. De extra dikke beschermrand en de corrosiebestendige frames zorgen voor jarenlang plezier!

  Veiligheid
  De Salta Combo voldoet uiteraard aan de geldende veiligheidsnormen. De vierkantvormige poten zijn vastgemaakt aan het frame en zorgen ervoor dat de trampoline niet beweegt tijdens het springen. Het veiligheidsnet zorgt ervoor dat je niet van de trampoline kunt afvallen. De trampoline is inclusief het veiligheidsnet 250 centimeter hoog. De dikke beschermrand biedt de veiligheid om voeten te beschermen tegen de veren en het staalwerk van de trampoline.
  Beschermrand
  De beschermrand van de Salta Combo trampoline is 35 centimeter breed en heeft 25 millimeter EPE foam binnenin. De rok aan de buitenkant van het frame is 13 centimeter lang.

  ToegangDe toegang tot de trampoline vindt plaats door middel van de rits aan de zijkant van het beschermnet. Deze rits heeft een witte kleur zodat het direct opvalt wanneer je deze niet (goed) gesloten hebt. 

  Springveren
  De Salta Premium Black Edition trampolines hebben goudkleurige springveren. Dit type heeft 80 springveren.

  MontageDe trampoline is eenvoudig te monteren met behulp van de meegeleverde handleiding en met behulp van de uitlegvideo. Zet de trampoline stap voor stap in elkaar en je kunt binnen no-time de trampoline in gebruik nemen.

  Garantie
  Op de onderdelen van de trampoline gelden verschillende garanties:
  - Frame: 3 jaar
  - Veiligheidsnet: 2 jaar
  - Beschermrand: 1 jaar
  - Springmat: 2 jaar
  - Springveren: 1 jaar
  lees meer

  Specificaties