Sally Hansen Miracle Gel nagellak - 238 Regal Rosé
 • beautydeal

  Sally HansenMiracle Gel nagellak - 238 Regal Rosé

  5.9911.99je bespaart 6.-
  vandaag besteld, morgen in huis
  Beautydeals

  Beautydeals

  Profiteer van korting op dit artikel. De korting is al verrekend in de hier getoonde prijzen. Deze prijzen zijn geldig t/m 19 april 2021.

  Sally Hansen Miracle Gel nagellak - 238 Regal Rosé

  Sally Hansen Miracle Gel gelnagellak - 238 Regal Rosé is het allereerste systeem waarbij nagellak en gel worden gecombineerd voor een gelmanicure in twee stappen. The ONE & ONLY 2-step Gel Manicure zonder UV lamp bij jouw thuis:
  - 2 stappen systeem
  - Tot 14 dagen kleur & glans
  - Gemakkelijk te verwijderen
  - Geen UV/LED lamp nodig

  Miracle Gel 2-step system
  Het beste resultaat bereik je met schone en droge nagels voordat je begint met de Miracle Gel Manicure.

  Stap1: Breng 2 dunne lagen aan van de Miracle Gel™ kleurnagellak en laat deze goed drogen.

  Stap 2: Breng 1 laag van de Miracle Gel™2X Volume Top Coat aan en laat deze ook goed drogen.

  Tube Technology
  De Miracle Gel-manicure bevat de gepatenteerde 'Tube Technology'. Hierdoor komen er meer actieve bestanddelen vrij in de gellaag die de nagels voortdurend verzorgen en er zo voor zorgen dat de manicure tegen een stootje kan.
  Het resultaat is super glanzende nagels die ultralang mooi blijven.

  De Top Coat bevat daarnaast ook nog een foto-initiator. De foto-initiator in de Top Coat-formule gaat een verbinding aan met de Color Coat, waardoor de formule zonder LED-/UV-licht uithardt. Voor dit geweldige resultaat moet je de Miracle Gel en de Miracle Gel Topcoat samen gebruiken, het is niet mogelijk om hetzelfde effect te krijgen van een gel manicure zonder de Miracle Gel kleur en Miracle Gel Topcoat.
  De manicure hardt na verloop van tijd steeds verder uit, waardoor de laag steeds sterker wordt. En dat zonder UV-licht. Gewoon licht is al voldoende.

  Als je het tijd vindt voor een andere look, is de Mircale Gel eenvoudig te verwijderen met een nagellakremover met of zonder aceton.

  De Sally Hansen Miracle Gel™ is verkrijgbaar in verschillende stralende kleuren. Van natuurlijke nude tinten en zoete & vrouwelijke pasteltinten tot opvallende retrokleurtjes.

  Sally Hansen
  Sinds eind 1950 ontwikkelt Sally Hansen innovatieve en hoog kwaliteit nagelverzorging van salon kwaliteit. Sally Hansen biedt nageloplossingen voor elk nagelprobleem of manicure/pedicure behoeften, met innovatieve producten die de laatste technologieën bevatten. Sally Hansen nagellak staat bekend om haar lange houdbaarheid.

  De hoogstaande nagelverzorgingsproducten en hippe kleuren nagellak geven je altijd de perfecte manicure die ook matchen met de laatste trends en collecties.
  lees meer

  Specificaties