wonen & slapen

SALE: Tafels

Op zoek naar een bijzettafel, een nieuwe eetkamertafel of een salontafel? Of wil je gewoon is op zoek naar aanwinsten voor lage prijzen? In de sale hebben we dit vertegenwoordigd met kortingen die fli ...

38 resultatensorteren op
aanbevolen

SALE Tafels

Ben je op zoek naar een nieuwe tafel? Kijk dan eens bij de sale tafels. Wie weet vind je hier wel iets van je gading. We hebben eetkamertafels, bijzettafels en salontafels van verschillende merken. Toe aan een kleine verandering in je interieur? Dan is en bijzettafeltje natuurlijk ook leuk voor de variatie.

Veel korting op tafels!

Tafels die in onze sale staan hebben kortingen die kunnen oplopen tot wel 30%, en zelfs soms nog wel meer. De sale items zijn te herkennen aan hun donkerrode actielabel en zijn zowel terug te vinden deze sale omgeving maar ook in de reguliere omgeving. Kies wel snel jouw favoriete item want op=op, en kijk wat vaker in de sale want er komen regelmatig nieuwe items bij. Bij wehkamp betekent vandaag besteld morgen in huis. Kom het even niet uit of heb je misschien andere plannen die dag? Dan kun je zelf de gewenste afleverdatum aangeven, zo makkelijk is het.

Merken in de sale

Op zoek naar een merk met een spotprijsje? Kijk dan eens rond in onze sale shop. Met een beetje geluk vind je unieke items van topmerken zoals Riviera Maison, House Doctor of Bloomingville. Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons huidige assortiment tafels en kijk of de gewenste tafel hier tussen zit!