wonen & slapen

SALE: Matrassen

Op zoek naar een nieuw matras maar wel voor een leuk prijsje? Kijk dan even in onze sale: matrassen. Of je nu een pocketveringmatras zoekt of een polyethermatras je kan vast wel iets in de sale matrassen vinden wat bij jouw slaapvoorkeur past.

0 resultaten

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

SALE Matrassen

Op zoek naar een nieuw matras? Als je aan een nieuw matras toe bent is het vaak even zoeken met wat je wil. Heb je een bepaald bed waar het matras in moet liggen dan is de lattenbodem bepalend voor het soort matras dat je hiervoor gaat gebruiken. Wehkamp heeft veel matrassen in verschillende maten en uitvoeringen.

Matrassen met kortingen!

De matrassen in onze SALE hebben kortingen die zeker de moeite waard zijn. De sale items zijn te herkennen aan hun donkerrode actielabel en zijn zowel terug te vinden deze sale omgeving maar ook in de reguliere omgeving. Kies wel snel want op=op! Kijk eens wat vaker in de sale want er komt regelmatig een aanvulling. Bij wehkamp betekent vandaag besteld morgen in huis. Kom het even niet uit of heb je misschien andere plannen die dag? Kies dan een ander geschikt moment dat jou het beste past.

Meer info

Op zoek naar een matras met een wel heel aantrekkelijk prijs kaartje? Kijk dan eens rond in onze sale matrassen. Met een beetje geluk vind je het matras wat bij je past. Toch niet gevonden wat je zocht? Bekijk dan ons huidige assortiment matrassen kijk of het matras van jouw dromen hier tussen zit!