wonen & slapen

SALE: Kasten

Een woonkamerkast, dressoir of een wandrek nodig en niet teveel willen betalen? Dan kijk je natuurlijk eerst even in onze sale: kasten. Wedden dat daar vast iets tussen zit? Het loont echt de moeite o ...

14 resultatensorteren op
aanbevolen

Sale kasten

Heb je een kast nodig maar is je budget ook bepalend? Dan wil je het liefs een kast die niet al te duur is. Dan kijk je natuurlijk eerst in de sale voor een leuke kast met korting.

Hoe kies je

Soms heb je van die momenten dat je net wat extra kastruimte nodig hebt maar toch niet gelijk een grote uitgave wil doen. Of je zoekt een kast voor bijvoorbeeld de logeerkamer en zoekt daarom een kast die voldoet aan wat je zoekt, ruimte om iets in op te bergen. Dan ben je hier aan het goede adres. Dus ben je op zoek naar een boekenkast, kledingkast, woonkamerkast of misschien wel een opzetkast? Grote kans dat je ze hier kan vinden, en dan ook nog voor een mooi prijsje. Regelmatig even speuren in de sale voor een leuke kast loont dus de moeite.

Snel in huis

Heb je gevonden wat je zocht? Wij bezorgen je kast geheel gratis (bij een bestelling vanaf 20 euro) en op de door jouw gekozen datum. Zo wordt bestellen wel heel erg makkelijk. Bevalt je kast toch niet en wil je hem omruilen of terugsturen? geen probleem, retourneren is gratis.