damesmode

SALE: Positiekleding

Jij let toch ook graag op de kleintjes? Niet alleen je op je eigen ukkepuk(ken), maar ook op je uitgaven voor een nieuwe zwangerschapsoutfit. Het leven is al duur genoeg, dus kan je maar beter positiekleding shoppen met voordeel. Met merken als MAMA-LICIOUS, C&A en Noppies straal jij weer in een nieuwe positie jurk, jeans of top.

sorteren

172 resultaten

SALE: Positiekleding

Wanneer je in verwachting bent van een baby zijn er genoeg dingen waar je aan moet denken. Alles moet klaar worden gemaakt om de kleine een goed thuis te geven waardoor je kostenposten toenemen. En daarnaast verandert je lichaam ook nog eens door de zwangerschap en pas je vaak niet meer in je normale kleding. Voordelige positiemode bied dan een uitkomst voor jou en je portemonnee. Het scheelt je tijd en energie als je dit bij wehkamp besteld zodat je meer tijd overhoudt voor alle andere belangrijke dingen.

Besparen op zwangerschapskleding

Omdat een extra gezinslid al meer geld kost, is het mooi meegenomen als je kan besparen op zwangerschapskleding. In deze sale shop vind je onder andere positiebroeken, zwangerschapsjurken, positiebadmode, voedingsbh’s met fijne kortingen. Bespaar niet op je looks maar zoek de juiste balans tussen budget en de comfort die je op dat moment in kleding zoekt.

Thuis vanaf de bank

Of je nu een geschikte outfit zoekt voor op kantoor, of voor een feestje: er zit vast een feestjurk of zakelijk jurkje voor je tussen. De sale shop wordt regelmatig geüpdatet, wat betekent dat je nooit uitgekeken raakt. Gelukkig kan dat gewoon thuis vanaf de bank! Alle merken doen mee, denk aan Noppies, CÄ, Marilyn en LOVE2WAIT. En als je niet tevreden bent is retourneren helemaal gratis en gemakkelijk. Laat het bij jou thuis ophalen op het moment dat het jou uitkomt, of breng het naar het dichtstbijzijnde punt. Dat is nog eens voordelig zwangerschapskleding shoppen!