herenmode

SALE: Kostuums & colberts heren

Een scherp geprijsd kostuum of colbert vind je alleen binnen de sale shop. Een Tommy Hilfiger Tailored kostuum of een Selected Homme colbert met korting of een Marc’o Polo colbert en een C&A kostuum tegen een zeer scherp prijsje. Met een divers aanbod van artikelen zit er voor elke man wel wat tussen het sale aanbod kostuums & colbert.

sorteren

60 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Kostuums & colberts SALE

Een kostuum of colbert is vaak een prijzige aanschaf die je maar één of twee keer per jaar doet. Een kostuum of colbert hoeft dus niet persé heel duur te zijn wanneer je ook eens een kijkje neemt in de herenkleding sale shop.

Kostuum en colberts met scherpe korting

Een korting is altijd fijn, maar helemaal op duurzame items als een kostuum of colbert. De kortingen in de sale shop kunnen oplopen tot ruim 70% en daarom zeer fijne voordeeltjes wanneer je een kostuum of colbert nodig hebt. Scoor zo maar een colbert van Selected Homme of WE Fashion voor de helft van de prijs. Of een compleet kostuum van Oger Red of Tommy Hilfiger Tailored met ruim 30% korting!

Kostuums & Colberts van topmerken

De kostuums en colberts in de sale shop zijn allemaal van echte topmerken als Van Gils en Topman. Wees er dus snel bij, want goedkope kostuums en colberts vliegen natuurlijk zo de deur uit.