Safety 1st Soft Dreams campingbedje - warm grey, Warm Grey

  Safety 1stSoft Dreams campingbedje - warm grey

  49.-
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Safety 1st Soft Dreams campingbedje - warm grey

  Als je er zeker van wilt zijn dat je baby een veilige plaats heeft om een dutje te doen wanneer jij je vrienden of familie bezoekt, dan is dit Soft Dreams campingbedje van Safety 1st de perfecte keuze.

  Comfort
  Dit campingbedje is zeer stabiel dankzij de bedbodem van houtvezel en het matras van 2 cm dik zorgt voor comfort. Net als een paraplu, kan het campingbedje van Soft Dreams heel snel in- en uitgeklapt worden en kan het overal gemakkelijk mee naartoe worden genomen.

  Gebruiksgemak
  Het inklapbare campingbedje Soft Dreams Navy Blue van Safety 1st is een ideaal reisbedje. Het Safety 1st campingbedje is geschikt vanaf de geboorte tot een maximaal gewicht van 15 kg. Inclusief een matrasje en een handige draagtas, zodat je deze overal mee naar toe kan nemen. Het reisbedje heeft vrolijke kleuren en een stevig ontwerp voor ultrastabiliteit.

  Algemeen
  Eenvoudig zet je het campingbedje op en klap je deze weer in, bekijk de handleiding voor de instructies. Aan de lange zijden heeft de Soft Dreams van Safety 1st gaas waardoor je kindje altijd goed zichtbaar is en er goede ventilatie is tijdens het slapen.

  Kenmerken
  - Inklapbare campingbedje
  - Geschikt vanaf de geboorte tot max. 15 kg
  - Gewicht: 8 kg
  - Gaas aan lange zijden voor ventilatie en goed zicht
  - 4 versterkte hoeken voor extra veiligheid
  - Stevige bodem voor stabiliteit
  - Inclusief draagtas voor gemakkelijk transport
  lees meer

  Specificaties

  Garantie