Russell Hobbs 22750-56 slowcooker, Geborsteld RVS
 • + 1 jr garantie

  Russell Hobbs22750-56 slowcooker

  55.99
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis
  1 extra jaar garantie

  1 extra jaar garantie

  Russell Hobbs geeft naast de standaard 2 jaar garantie, 1 jaar extra garantie! Hoe ontvang je 1 extra jaar garantie? Ga naar nl.russellhobbs.com/productregistratie en registreer je product.

  Russell Hobbs 22750-56 slowcooker

  Deze Russell Hobbs 22750-56 slowcooker heeft een vermogen van 200 Watt. Geef extra smaak en textuur aan langzaam gegaarde maaltijden met de aluminium bakpan in de slowcooker, die je ook direct op het vuur kunt zetten. Als je bijvoorbeeld vlees hebt aangebraden, plaats je de pan daarna gewoon weer terug in de slowcooker om verder te garen. De Russell Hobbs Slowcooker heeft drie warmtestanden en is eenvoudig te bedienen. Dankzij de royale inhoud van 6 liter bereid je met gemak 8 porties. Met een tafel vol gasten is het mogelijk om één grote pan met genoeg eten voor iedereen op tafel te zetten. Daardoor heb je met de MaxiCook Searing Slow Cooker  meer tijd over voor de kinderen, of voor een moment voor jezelf.

  Een slowcooker is ideaal voor mensen die gezonde maaltijden willen eten maar aan het eind van de dag geen tijd of energie hebben om lang in de keuken te staan. Deze gemakkelijke manier van koken betekent ook dat smaken goed samen kunnen smelten en behouden blijven. Dankzij de lagere temperatuur blijven de voedingswaarde en smaak van de verschillende ingrediënten intact.

  Specificaties
  - Vermogen: 200 Watt
  - Inhoud: 6 liter
  - Materiaal schaal: aluminium
  - 3 warmtestanden
  - Controle lampjes
  - Warmhoudfunctie
  - Digitale timer
  - Snoerlengte: 0.6 meter
  - Kleur: geborsteld RVS
  - Garantietermijn: 2 jaar

  Afmetingen en gewicht:
  - Afmetingen (hxbxd) 33.5x33x23cm
  - Gewicht: 3.2 kg
  lees meer

  Specificaties

  Garantie