Russell Hobbs 21703-56 RETRO B koffiezetapparaat, Stainless steel,White
 • uitverkocht

  Russell Hobbs21703-56 RETRO B koffiezetapparaat

  45.-
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Russell Hobbs 21703-56 RETRO B koffiezetapparaat

  Russell Hobbs koffiezetapparaat 21703-56 Retro Blanc
  Het prachtige ontwerp met roestvrijstalen accenten is een echte aanwinst voor je keuken. Vul de kamer met het aroma van vers gezette koffie en droom van de tijd van Amerikaans diners in retrostijl, drive-ins en vinylplaten.

  Zet 10 grote koppen koffie
  Heb je regelmatig koffieliefhebbers op bezoek? Met het Retro koffiezetapparaat zet je in één keer 10 grote of 15 kleine koppen koffie. Het houdt je koffie 40 minuten warm en schakelt daarna automatisch uit. Wist je dat koffie maar beperkt lekker blijft? Het Retro Koffiezetapparaat zorgt ervoor dat je nooit je koffie te lang laat staan.

  Thermometer laat precies zien wanneer je koffie klaar is
  En alsof dat nog niet genoeg is, heeft het Retro Koffiezetapparaat aan de voorkant ook nog een thermometer die geïnspireerd is op een klassieke auto voor een nog uniekere uitstraling. Met de thermometer weet je niet alleen wanneer je koffie bijna klaar is, maar kun je ook zien of hij warm genoeg is voor nog een laatste kopje.

  Een nog rijkere smaak
  Dankzij het geavanceerde sproeisysteem wordt het water gelijkmatig over de gemalen koffie verdeeld. Hierdoor wordt meer van de gemalen koffie gebruikt en heeft dit een positief effect op de smaak en het aroma.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie