Ruimer ademen – vrijer leven - Yvonne Esser

  Yvonne Esser Ruimer ademen – vrijer leven

  19.50

  Ruimer ademen – vrijer leven - Yvonne Esser

  Er is een grote samenhang tussen een verstoorde adembeweging en (spannings)klachten. Vaak is een eerste reactie de ademhaling te willen controleren en veel ademhalingsoefeningen zijn hierop gebaseerd. Helaas brengt dit de ademhaling meestal niet terug in zijn natuurlijke staat, waardoor de gespannenheid hoog blijft en klachten blijven bestaan of terugkomen.

  Dr. J.J. van Dixhoorn ontwikkelde een methode - de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie - waarmee het ademen uit zichzelf gemakkelijker, rustiger en ruimer kan worden, zonder het steeds aan te sturen of te controleren. Met de instructies (beschreven en ingesproken te downloaden) kun je je ademhaling uitnodigen zich meer te ontspannen. Zo reikt dit boek je met achtergrondinformatie en praktische handvatten een unieke manier aan om beter met jezelf te leren omgaan.


  Yvonne Esser voltooide in 1999 de opleiding voor de Methode Van Dixhoorn voor Adem- en Ontspanningstherapie. Zij heeft een bloeiende praktijk en is tevens werkzaam als docent bij het Centrum voor Adem- en Ontspanningstherapie in Amersfoort.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursYvonne Esser
  ISBN9789460151552
  Uitvoering boekPaperback
  Jaar van uitgifte2015
  EAN9789460151552
  artikelnummer16-492-965

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.