Rowenta X-plorer Serie 75 Animal RR7675 robotstofzuiger
 • -18%
 • 90 proefdagen

  Rowenta X-plorer Serie 75 Animal RR7675 robotstofzuiger

  409.-je bespaart 90.99
  499.99adviesprijs
  nog 6 op voorraad
  Nu 90 dagen op proef

  Nu 90 dagen op proef

  Niet goed, geld terug via Rowenta. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.rowenta.nl/90-dagen-op-proef - en meld je retour aan. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Rowenta X-plorer Serie 75 Animal RR7675 robotstofzuiger

  De Rowenta X-Plorer Serie 75 Animal RR7675WH robotstofzuiger heeft alles in huis voor een schoon thuis! De 4-in-1 robotstofzuiger beschikt over twee zijdelingse borstels die hoeken en randen schoonmaken en een Animal Turbo borstel voor het verwijderen van vuil en haren van je huisdieren. Dankzij de BLCD-motor ben je verzekert van een zuigkracht tot 2700 Pa.

  4-in-1 robotstofzuiger
  Naast borstels die zorgen voor oppervlaktes vrij van vuil, is de robotstofzuiger ook uitgerust met Aqua Power systeem. Deze functie zorgt dat na het stofzuigen de oppervlaktes gedweild worden.

  Gebruiksduur van 150 minuten
  De Rowenta beschikt over een lasercamera en 3 valsensoren. Deze zorgen dat de robotstofzuiger goed manoeuvreert door de ruimtes. Met een stofcapaciteit van 0,4 liter heeft hij genoeg ruimte voor vuil. Je kunt de Rowenta 150 minuten gebruiken na één keer laden, binnen 4 uur heb je een volle accu.

  Verschillende snelheidsstanden
  Hij is te gebruiken in de 4 verschillende snelheidsstanden eco, standaard, hoog en boost. De Auto Boost functie past automatisch het vermogensniveau aan voor het grondig reinigen van tapijten of vloerkleden. En dankzij de Animal Turbo borstel en Animal Scrub dweil worden haren, vuil en hardnekkige vlekken van je huisdieren ook aangepakt!

  Verbinden met de app
  Deze automatische stofzuiger is vanaf een afstand te bedienen met een gratis bijbehorende app (iOS en Android) waarmee je kunt programmeren en nog veel meer, ook compatibel met stemassistentie zoals Amazon's Alexa en Google Assistant.

  • Slimme navigatie: Een robotstofzuiger voor automatisch schoonmaken, overal waar je het nodig hebt, met verbeterde technologie voor super nauwkeurige navigatie, permanente mapping en gepersonaliseerde instellingen.
  • Een 4-in-1 schoonmaakervaring: Twee zijdelingse borstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plekken, de Animal Turbo borstel voor het verwijderen van vuil en haren van huisdieren, een BLDC-motor voor betrouwbare zuigkracht en het Aqua Power Systeem om oppervlakken schoon te dweilen.
  • Animal Care: Houd je huis brandschoon, zelfs als je huisdieren hebt, met de hoogwaardige Animal Turbo borstel om vuil en haren van huisdieren op te pikken en met de Animal Scrub Mop om hardnekkige vlekken van je huisdieren te lijf te gaan.
  • Verbinden met de app: Een automatische stofzuiger met een gratis bijbehorende app (iOS/Android) waarmee je kunt programmeren en nog meer, tevens compatibel met stemassistentie zoals Amazon’s Alexa en Google Assistant.
  • Auto Boost: Een slimme functie past het vermogensniveau automatisch aan voor het grondig reinigen van tapijten of vloerkleden.
  • Eenvoudig te gebruiken: 4 vermogensstanden (Eco, Standaard, Hoog, Boost) en het rechtstreeks bedienen via de app brengen moeiteloos schoonmaken binnen handbereik.
  • Instellingen op maat: Bepaal welke zones buiten bereik van de stofzuiger moeten blijven, activeer slimme vlekverwijdering en nog veel meer, met instellingen die afgesteld kunnen worden op basis van je behoeften.
  • 10 jaar repareerbaar: Een product dat je 10 jaar lang kunt laten repareren op 6500 reparatiecentra wereldwijd, bijbehorend bij wat Rowenta doet om het milieu te beschermen en verspilling tegen te gaan.
  lees meer

  Specificaties

  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,4
  Laadtijd (min)240
  Accuduur (min)150
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews (1)

  algemene beoordeling
  (review)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.