Rowenta RR7755 robotstofzuiger
 • 90 proefdagen

  Rowenta RR7755 robotstofzuiger

  499.99
  nog 3 op voorraad
  Nu 90 dagen op proef

  Nu 90 dagen op proef

  Niet goed, geld terug via Rowenta. Deze actie is geldig t/m 31 december 2022. Hoe werkt de actie? Ga naar https://www.rowenta.nl/90-dagen-op-proef - en meld je retour aan. Meer info lees je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Rowenta RR7755 robotstofzuiger

  De geavanceerde technologie in combinatie met gebruiksvriendelijke bedieningselementen maakt van de Rowenta Explorer Serie 80 een schoonmaak expert voor het gehele huis. Ontdek de uiterst nauwkeurige navigatie, de gepersonaliseerde instellingen en de tijdsbesparing dankzij de eenvoudige en intuïtieve gebruikerservaring. Technologie komt samen met prestatie: het Aqua Force systeem dweilt de vloer terwijl er gestofzuigd wordt en de Animal Turbo Brush zorgt ervoor dat dierenharen verdwijnen. Ervaar grondige schoonmaakresultaten die nog meer binnen handbereik zijn dankzij de Rowenta robot-app (voor iOS en Android), compatibel met spraakbesturingssystemen (Google Assistant, Amazon's Alexa) en automatische WiFi-connectiviteit.

  High-tech navigatie
  Een robotstofzuiger met verbeterde technologie voor uiterst nauwkeurige lasernavigatie, slimme spotreiniging en permanent in kaart brengen van ruimtes voor een naadloze reinigingservaring.

  4-in-1 schoonmaakervaring
  Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een de motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht en de Smart Aqua Force is er om oppervlakken te dweilen.

  Gepersonaliseerde instellingen
  Stel no-go-zones in, activeer slimme spotreiniging, beheer de reiniging per kamer en meer, met de aanpasbare instellingen voor jouw behoeften.

  Huisdier model
  Ontworpen om te voldoen aan de behoeften van huisdiereigenaren, pakt de Animal Turbo Brush met gemak het haar van dieren aan.

  Charge&Go
  Een duurzame batterij maakt het mogelijk om tot 120 m2 schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

  Stil
  Ervaar geruisloos schoonmaken terwijl je de stofzuiger in Eco-modus gebruikt, met verbeterde geluiddempende technologie voor een stillere, comfortabelere en minder gehorige schoonmaakervaring.

  • Geavanceerde navigatie: Een robotstofzuiger die je huis naadloos schoonmaakt waar je maar wilt, met verbeterde technologie voor zeer nauwkeurige navigatie, permanent in kaart brengen van de ruimte en gepersonaliseerde instellingen.
  • 4-in-1 schoonmaakervaring: Twee zijborstels voor hoeken en moeilijk bereikbare plaatsen, de turboborstel voor haren en pluisjes, een betrouwbare motor voor hoge zuigkracht en het Aqua Power-systeem om oppervlakken schoon te dweilen.
  • Multiroom Management: Stel specifieke reinigingspatronen in voor specifieke kamers dankzij multiroom-reiniging met instelbare instellingen op basis van jouw behoeften.
  • No-Go Zones: Stel no-go-zones in om bepaalde gebieden verboden terrein te houden, voor een moeiteloze reiniging op maat.
  • Veilig: Een gratis speciale app (iOS en Android) die compatibel is met spraakassistenten zoals Amazon's Alexa en Google Assistant, met gegevens volledig beschermd en opgeslagen in Europa.
  • Huisdier model: De hoogwaardige Animal Turbo Brush verwijderd haar van dieren en biedt huisdiereigenaren een moeiteloze reiniging.
  • Langdurige batterij: Een hypermoderne lithium-ionbatterij met een autonomie tot wel 120 minuten in Eco-modus - voor al jouw schoonmaakbehoeften in één keer opladen.
  • Stil: Verbeterde stiltetechnologie voor een soepelere en minder ingrijpende reinigingservaring (65 dB(A)) in totaal comfort.
  • Repareerbaar Product: Een 10 jaar lang repareerbaar product in 6500 reparatiecentra wereldwijd, onderdeel van Rowenta's inspanningen om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen.
  lees meer

  Specificaties

  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,7
  Laadtijd (min)180
  Accuduur (min)90
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.