Rowenta RR6875 robotstofzuiger, Zwart
 • uitverkocht

  RowentaRR6875 robotstofzuiger

  269.99
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  Probeer nu deze Rowenta stofzuiger uit. Geldig t/m 31 december 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.rowenta.nl/acties. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Rowenta RR6875 robotstofzuiger

  De Rowenta Explorer Serie 20 RR6875 is een autonome robotstofzuiger die stof en ander vuil op harde vloeren verwijderd. De RR6875 heeft ook een dweilfunctie dwz zo zuig en dweil je tegelijkertijd voor een extra schone harde vloer. Dweilaccessoire en 2 dweiljes krijg je meegeleverd. Geniet van een automatische schoonmaakervaring, welke niet alleen makkelijk in gebruik is, maar ook uitstekende resultaten levert. De kwalitatieve technologie gecombineerd met een gebruiksvriendelijk interface leiden tot bevredigende resultaten. De robotstofzuiger is een must voor iedereen met een harde vloer!

  Voor uitstekende resultaten.
  De Rowenta Explorer Serie 20: voor een goede schoonmaakervaring en uitstekende resultaten. Deze automatische stofzuiger combineert kwalitatieve technologie, een actieve gemotoriseerde borstel en borstels aan de zijkanten van de kop. Hierdoor is het de ideale partner voor het opnemen van stof en ander vuil op harde vloeren. Deze gebruiksvriendelijke robotstofzuiger heeft drie reinigingsstanden: 'Random' laat de stofzuiger continu zigzaggen in complex vormgegeven ruimtes; 'Random room mode' waarbij de robot gedurende een korte periode zigzagt; en 'Edge mode' waarmee muren en plinten gereinigd worden. Het ontwerp van deze robot bevorderd vlot en veilig schoonmaken. Hij beweegt zich makkelijk over de vloer dankzij een combinatie van een sensor voor afgronddetectie, sensoren en bumper. Deze autonome stofzuiger heeft een planningssysteem met zeven programma's per week, waardoor je nog minder zelf hoeft te doen. De autonome stofzuiger kan handmatig of met een afstandsbediening bestuurd worden. Bovendien laadt hij zichzelf op: hij gaat automatisch terug naar het oplaadstation.

  Gemakkelijke en veilige navigatie
  Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, bumper- en valsensoren om obstakels te vermijden en te voorkomen dat de stofzuiger naar beneden valt.

  4-in-1 schoonmaakervaring
  Twee zijdelingse borstels voor hoeken en randen, drie centrale borstels voor alle oppervlakken en behoeften, een de motor zorgt voor een indrukwekkende zuigkracht en de Smart Aqua Force is er om oppervlakken te dweilen.

  Drie reinigingsstanden
  Pas de drie standen aan je eigen behoeften aan en houd je huis perfect schoon. Gebruik de Random modus voor complexe ruimtes en de Random room modus voor snellere schoonmaaksessies van 30 minuten. Voor het schoonmaken van muren en plinten gebruik je de Edge modus.

  Een schoonmaakplanning voor iedere dag
  Je kunt maar liefst 7 programma's voor elke dag van de week inplannen, waardoor jouw huis stofvrij achterblijft.

  Batterij met hoge prestaties
  Een duurzame lithium-ionbatterij stelt de robot in staat om tot 150 minuten schoon te maken in een enkele sessie. Met de Charge & Go-functie gaat de robot automatisch terug naar het oplaadstation wanneer deze weer opgeladen moet worden.

  • Veilige & eenvoudige navigatie: Automatisch navigatiesysteem met een slimme combinatie van infrarood-, bumper- en valsensoren om obstakels te vermijden en vallen te voorkomen.
  • Efficiënte reinigingsprestaties: Uitgerust met een turboborstel en een actieve gemotoriseerde centrale borstel, om groot afval op te ruimen.
  • Reiniging van alle vloeren: Een automatische stofzuiger die op tapijten en vloerkleden tot 15 mm kan komen.
  • Aqua power systeem: Dweilt de vloer tijdens het stofzuigen, om zelfs de fijnste deeltjes te verwijderen.
  • Eenvoudig te gebruiken: De robot reinigt het huis met slechts één klik. Of gebruik de afstandsbediening om de schoonmaaksessies aan te passen en in te plannen.
  • 3 reinigingsmodi: Reinig complexe gebieden of gebruik specifieke modi voor het reinigen langs de muren en plinten.
  • Batterij: Dankzij een duurzame lithium-ionbatterij kan de robot tot 150 vierkante meter schoonmaken met één keer opladen.
  • Repareerbaar product: Een product dat 10 jaar kan worden gerepareerd en deel uitmaakt van Rowenta's inspanningen om het milieu te helpen beschermen en afval te verminderen.
  lees meer

  Specificaties

  Oplaadstation
  Inhoud stofopvang (l)0,25
  Laadtijd (min)360
  Accuduur (min)150
  (H)EPA-filter
  Afstandsbediening
  Startuitstel
  bekijk alle specificaties
  StartuitstelGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.