Rowenta RO3733 stofzakloze stofzuiger, Zwart, Rood
 • Uitverkocht

  RowentaRO3733 stofzakloze stofzuiger

  99.95
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  90 dagen op proef

  90 dagen op proef

  bij aanschaf van deze Rowenta stofzuiger. Deze actie loopt t/m 31 december 2020. Hoe werkt deze actie? Koop tijdens de actieperiode een Rowenta stofzuiger en indien deze niet bevalt kun je hem binnen 90 dagen naar Rowenta terugsturen: https://www.rowenta.nl/90-dagen-op-proef lees de actievoorwaarden

  Rowenta RO3733 stofzakloze stofzuiger

  De Rowenta RO3733 stofzakloze stofzuiger heeft een stofcontainer met een inhoud van 1,5 liter en is makkelijk te legen en te reinigen. De stofzuiger heeft een actieradius van 8,6 meter, een aluminium zuigbuis, een parkeerstand en een stootrand. De meegeleverde accessoires zijn een combi-borstel, meubelzuigmond en een klerenzuigmond. De Rowenta beschikt over een Clean Express-systeem, wat eenvoudig stof verwijdert. Slechts 4 simpele bewegingen, en al het stof is weg!  De Compact Power Cyclonic is uitgerust met een geavanceerd monocycloonsysteem, waarmee lucht en stof goed van elkaar worden gescheiden. Bovendien heeft het product 2 filtreringslagen:
  - Een schuimfilter vóór de motor.
  - Een specifiek zeer efficiënte filter dat net voor de luchtuitlaat is geplaatst en zelfs de kleinste stofdeeltjes opvangt die worden uitgeblazen door de motor. 99.98% van het opgezogen stof wordt gefilterd.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie