Rowenta RH9571 Air Force Flex steelstofzuiger, Blue,Metallic
 • uitverkocht

  RowentaRH9571 Air Force Flex steelstofzuiger

  399.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  90 Dagen op proef.

  90 Dagen op proef.

  Probeer nu deze Rowenta stofzuiger uit. Geldig t/m 31 december 2021.Hoe werkt de actie? Ga naar: https://www.rowenta.nl/acties. Meer informatie vind je in de actievoorwaarden. lees de actievoorwaarden

  Beste uit de test

  Beste uit de test

  door de Consumentenbond in oktober 2020.

  Rowenta RH9571 Air Force Flex steelstofzuiger

  Geen stofdeeltje dat zal ontsnappen als jij gaat stofzuigen dankzij deze Rowenta Air Force Flex steelstofzuiger. Met een zuigkracht van 180 Airwatt en een hoogwaardige lithium-ion-batterij die 75 minuten meegaat is deze Rowenta een must-have voor mensen die het huis graag schoon houden.

  Dankzij het flexibele design van deze steelstofzuiger bereik je ook de moeilijk bereikbare plekken zoals onder de bank of bovenop de kast. Met een unieke zuigmond en een gemotoriseerde rolborstel zuig je ook groter vuil zoals cornflakes of pinda's gemakkelijk op.

  De ingebouwde filter zorgt ervoor dat 99,9% van alle stofdeeltjes vast wordt gehouden. Hiermee maak je jouw huis een stuk hygiënischer en tevens gezonder. Met de drie verschillende standen bepaal jij zelf hoe je wilt stofzuigen: Profiteer van de eco-stand, hiermee kan je langer stofzuigen terwijl er nog steeds goede prestaties bereikt worden. De Boost-stand zorgt voor extra zuigkracht voor diepe reiniging van bijvoorbeeld tapijten. De Turbo-stand biedt voor een moment extra zuigkracht voor meer uitdagende schoonmaakklussen, zoals een grote opbouw van stof of stof dat op laste plekjes vastzit (langs plinten en in groeven bijvoorbeeld).
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Rowenta

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.