Winkeltje spelen

10 resultaten
aanbevolen

10 resultaten

Gezellig thuis boodschappen doen

Voor een kind is winkeltje spelen natuurlijk hartstikke leuk, maar het wordt nog leuker als je kind een 'echt' winkeltje heeft met alles erop en eraan. Bekijk daarom eens deze pagina met prachtige winkeltjes.

Winkeltje speelgoed van verschillende merken

Op deze pagina vind je een kinderwinkeltje van het merk SES, maar ook van Fisher-Price, New Classic Toys en Little Dutch. Elk winkeltje ziet er weer anders uit en heeft andere functies. Zo heeft het winkeltje van New Classic Toys bijvoorbeeld een prachtige speelgoed kassa van hout en heeft Little Tikes een speelgoed kassa met heel veel verschillende functies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een handscanner, kaartlezer en muntendispenser. Winkeltje spelen kan haast niet realistischer met dit speelgoed.

Ook even langs de markt

Behalve kinderwinkeltjes met prachtige kassa's en artikelen die afgerekend kunnen worden, staan er op deze pagina ook marktkramen. Zo heeft Little Dutch bijvoorbeeld een mooie stevige marktkraam van hout en zijn de groenten en fruit gemaakt van stof. Verder krijg je bij deze marktkraam ook nog vier kratjes om het fruit in te vervoeren. De Green Market van het merk Janod is ontzettend compleet. Je krijgt bij deze marktkraam niet alleen een kraam met groenten en fruit, maar er zitten er ook nog speelgeld, een kassa, weegschaal en tasjes bij.

Nog veel meer speelgoed voor het spelen van rollenspellen

Kinderen bootsen tijdens hun spel vaak het dagelijks leven na en bedenken ook graag mooie fantasieverhalen. Daarom is het ook een leuk idee om een kinderkeuken of verkleedkleren aan je kind te geven. Bij wehkamp hoef je gelukkig niet lang te wachten tot je bestelling bij je thuis wordt bezorgd. Als het speelgoed dat je vandaag nog koopt, heb je namelijk morgen al!

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.