Verkleedkleren

4 Resultaten
Aanbevolen

4 Resultaten

Verkleedkleren voor de mooiste rollenspellen en fantasieverhalen

Verkleedkleren zijn leuk voor verschillende rollenspellen en het creëren van fantasieverhalen. Op deze pagina vind je daarom verkleedkleren voor een jongen, maar ook voor meisjes. Met een Raveleijn helm en zwaard kan je kind elk gevecht aan en met een rode cape om beleeft je kindje precies dezelfde avonturen als Roodkapje.

Dit is er zo leuk aan verkleedkleren

Een groot voordeel van verkleedkleren is dat er ontzettend veel verschillende verhalen mee bedacht kunnen worden. Zo kan je kindje een Dromen verkleedjurk van K3 verkleedkleren dragen en spelen dat ze in de hoogste bomen van elfenland woont. Een Bumba verkleedpak is natuurlijk heel geschikt om een prachtig optreden in te geven.

Laat zijn of haar fantasie tot uiting komen dankzij mooie verkleedkleren voor je kind

Hoe leuk is het als je kind een grote mand heeft met allemaal verschillende verkleedkleren? De ene dag is je kind een stoere brandweerman of vrouw, terwijl de andere dag lekker voor je wordt gekookt in een verkleedset chef-kok.

Nog meer speelplezier met een verkleedset

Een verkleedset voor een kind is meer dan alleen een kledingstuk, waardoor er meteen meer mogelijkheden zijn als je kindje gaat spelen. Zo heeft de verkleedset chef-kok niet alleen een schort tegen knoeien, maar ook drie winkelproducten, een koekenpan en bakspaan. Alles is dus inbegrepen om een heerlijk diner te bereiden.

Artikelen om de fantasie van het kind te stimuleren

Naast verkleedkleren voor een kind verkoopt wehkamp nog meer artikelen om te gebruiken voor rollenspellen en fantasieverhalen. Denk bijvoorbeeld aan speelkoffers en kindergereedschap. Gebruik de filter aan de linkerzijde om te kijken voor welke leeftijdscategorie de verkleedkleren geschikt zijn, bestel vandaag nog een geweldige outfit en laat ze morgen al lekker met de verkleedkleren spelen.

Laat je verrassen

Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.